Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar benim adetlerim cok duzensiz doktora gitcem ama adet degilken mi gitsem yoksa adetin 3. Gunu belirli tahliller yapildigi icin adet olmayi mi beklesem fikrinizi almak istiyorum. Mutlu gunler dilerimmm
Merhaba son ay adetim 35. Gun oldu gecikince 2 gun sogan suyu icmistim. Ondan sonra adet oldum. Sorum su mudehale ile adet gormek de adette sayilir degilmi yani bunu adet gormedin diye algilayamayiz ?
Merhaba yine ben 🙂 adet duzensizliginden dolayi doktora hangi gun gideyim demistim 3. ve 4. Gnler demistniz ama ben asiri derecede adet olunca gudemedim yarin 5. Gunu yarin gitsem d tahliller yapilir mi bide bi sorum daha var dedigim gibi asiri derece de fazla oluyorum gundur yani normal yogunluk degil ilk gunlerde oldug gibi durmadan oluyo ve halsizlik yapti uykudan kalkamiyorum sizce boyl olma sebebi nedir? Simdiden teskkurler iyi gnler dilerim
Merhaba , 5. gün giderseniz tetkit sonucu farklı çıkabilir. En geç mensin 2- 3. günü gidilmesi lazım. Mens miktarı zaman zaman değişime uğrayabilir. İlk defa bu kadar yoğun geçiyorsa muayene olmanız da fayda var , Sevgiler.
Evet ilk defa bu kadar yogun hatta durmuyo diyebilirim ve parca parca da oldu bu durumda mecburen 5.gun gitmem lazim cok tesekkurler ilginize. Mutlu gunler...