Bazen çok düzenli olmuşsun bazende benimki gibi kafayı yemiş peki o dönemlerde ne gibi stres yaşadınki böyle oldu4.5 yıllık adet dönemim sizce çok mu düzensiz? Her düzensizlikte doktora gittim strese bağlı olduğunu hormonlarımda bir problem olmadığını söylediler. Ekli dosyayı görüntüle 88770
Üniversiteye gidiyordum sınav stresi, ablam boşandı onun stresi, aldatıldım nişan attım onun stresi, evlendim adet düğüne denk gelecek mi onun stresi. Hamile kalmadan korkusu stresi derken var da var yani. Strese hiç gelemiyorum.Bazen çok düzenli olmuşsun bazende benimki gibi kafayı yemiş peki o dönemlerde ne gibi stres yaşadınki böyle oldu
Baya bi badire atlatmışsın biraz boş vermeyi dene rutin bi hayat sür düzelmezse adet düzeni için macunlar var onlardan kullanırsın ( hormonlarına baktır ama kullanmadan önce)Üniversiteye gidiyordum sınav stresi, ablam boşandı onun stresi, aldatıldım nişan attım onun stresi, evlendim adet düğüne denk gelecek mi onun stresi. Hamile kalmadan korkusu stresi derken var da var yani. Strese hiç gelemiyorum.
Baya bi badire atlatmışsın biraz boş vermeyi dene rutin bi hayat sür düzelmezse adet düzeni için macunlar var onlardan kullanırsın ( hormonlarına baktır ama kullanmadan
Biraz öyle oldu.En fazla 3 hafta olmuştur doktora gideli. Hiçbir problem yokmuş çok şükür. Stres yapmamamı düzeleceğini söylüyorlar, birkaç doktora gittim.Baya bi badire atlatmışsın biraz boş vermeyi dene rutin bi hayat sür düzelmezse adet düzeni için macunlar var onlardan kullanırsın ( hormonlarına baktır ama kullanmadan önce)
Çok şükür canım o zaman bi kaç ay takip et tabiki sıkıntı stres yapmadan tekrar devam ederse bitkisel kürler denersinBiraz öyle oldu.En fazla 3 hafta olmuştur doktora gideli. Hiçbir problem yokmuş çok şükür. Stres yapmamamı düzeleceğini söylüyorlar, birkaç doktora gittim.