Yok ki bir problem yoktur dimi idrar testi de yaptım negatif cıktı olay 23 kasımda olmustu bısey olsaydı çıkardı dımı ıkı gun once yaptım testıStres yaparsan daha çok gecikirsin evde kekik varsa kekik suyu iç olmanı kolaylaştırır
Yok ki bir problem yoktur dimi idrar testi de yaptım negatif cıktı olay 23 kasımda olmustu bısey olsaydı çıkardı dımı ıkı gun once yaptım testıStres yaparsan daha çok gecikirsin evde kekik varsa kekik suyu iç olmanı kolaylaştırır
Yok merak etme kendini başka şeylere verYok ki bir problem yoktur dimi idrar testi de yaptım negatif cıktı olay 23 kasımda olmustu bısey olsaydı çıkardı dımı ıkı gun once yaptım testı
Duanı eksık etme abla sımdı yatıyorum ben uyandığımda inşallah olmuş olurum sürekli gaz var arada hafif sancı ama gelen bisey yok fokurdama var sanki kasıklarımda kist olabilir mi yada üşütmeYok merak etme kendini başka şeylere ver
Duamdasın canım kisti bilemem ama üşütmüş olabilirsinDuanı eksık etme abla sımdı yatıyorum ben uyandığımda inşallah olmuş olurum sürekli gaz var arada hafif sancı ama gelen bisey yok fokurdama var sanki kasıklarımda kist olabilir mi yada üşütme
Sağolasın abla hayırlı sabahlar inşallah uyandığımda güzel haberimi paylaşırım❤️Allah razı olsun sendenDuamdasın canım kisti bilemem ama üşütmüş olabilirsin
Amin cümlemizden razı olsun inşallah canımSağolasın abla hayırlı sabahlar inşallah uyandığımda güzel haberimi paylaşırım❤Allah razı olsun senden
Oldum abla sonunda❤️❤️❤️Amin cümlemizden razı olsun inşallah canım
Gözün aydın canımOldum abla sonunda❤❤❤
Sanane amk kızın evlenmeden önce naptıgından?seninkiyle mi yapıyo?hakkaten sizin gibi yobazlar yüzğnden hepimiz deist olduk.Yaptigin seyden korkmuyosunuzda hamile kalmaktan mi korkuyosunuz en buyuk gunahlardan biri zina sizi kimse gormesede yaptiginizi Allah goruyo kuldan utanmiyosaniz Allah tan utanin sonra bu cocuk benle neden evlenmiyo kendini kullandirirsan evlenmezler tabi Allah islah etsin sozin gibileri