Anal ilişkide zaten hamile kalınmaz ilacı boşa almazsınadetim 2 gün geciktiğinde gebelik testi yaptım negatif çıktı daha geç mi yapmalıydım yoksa hamilelik yoktur dimi anal ilişki sonrası ella kullandım 3 gün geciktim o yüzden yaptım
Sürtünme olduğu için tedbir amaçlı aldım adetim kaç gün gecikir 3 4 gün gecikti testte negatif çıktı ama içimde bir şüphe var lütfen yardımcı olur musunuz 🙁Anal ilişkide zaten hamile kalınmaz ilacı boşa almazsın
İlişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş şimdiki adetiniz büyük ihtimal sıkıntıdan dolayı gecikmiş civanperçemi otu var onu içebilirsin hemde kolay adet olmanı sağlarSürtünme olduğu için tedbir amaçlı aldım adetim kaç gün gecikir 3 4 gün gecikti testte negatif çıktı ama içimde bir şüphe var lütfen yardımcı olur musunuz 🙁
Adet olmadım ki ilişki sonrası 20 sinde ilişki oldu 29unda hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 3ü hala olmadımİlişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş şimdiki adetiniz büyük ihtimal sıkıntıdan dolayı gecikmiş civanperçemi otu var onu içebilirsin hemde kolay adet olmanı sağlar
İlişkinin üzerinden 14 gün filan geçti yani ???Adet olmadım ki ilişki sonrası 20 sinde ilişki oldu 29unda hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 3ü hala olmadım
Sonuç negatif çıktıGebelik testi yaptınız mı sonuç nedir ?
Kan testimi ???Sonuç negatif çıktı
Evetİlişkinin üzerinden 14 gün filan geçti yani ???