Adetim 8 gün gecikti Beta hcg 0,100 çıktı hamile miyim ?

Kübravcı

Yeni Üye
Üye
Adetim 8 gün gecikti Beta hcg 0,100 çıktı hamile miyim ?
Merhaba arkadaşlar.. Benim adetim 8 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testide beta 0.100 çıktı ama halada adet olmadım normalde çok düzenliydi olma ihtimalim varmı çok istiyoruz yaşımda 22
 
Selamlar Sevgili Kübravcı, Kan testinden yaptığınız gebelik testi sonucuna göre hamileliğiniz kesinlikle yok. Adetinizin gecikmesinin çok fazla sebebi olabilir. Soğuk algınlıklarında kullanılan her türlü ilaç ağrı kesiciler, özellikle de antibiyotik ilaçlar, ruhsal durumlarda aşırı oynama yani sevinme ya da üzülme vs gibi durumların yanı sıra mevsimsel geçişler ani hava ısınmaları ve soğumaları da ayrıca regl tarihinizi geciktirir bilginiz olsun. Hamile değilsiniz sonradan yükseleceğini kesinlikle düşünmüyorum. Sevgiler.
 
Merhaba, adet gecikmesin de aklan gelen ilk şey gebelik olsada , her adet gecikmesi maalesef gebelik kaynaklı olmuyor. Bir takım tıbbi koşullar, ruhsal dalgalanmalar, çevresel faktörler vs gecikmeye neden olabilir. Hcg değeriniz de gebe olmadığınızı teyit ediyor. Problemin ne olduğunu anlamak için bir kadın doğum uzmanına görünmeniz de fayda var.
 
Geri
Üst