Adetim düzensiz acaba hamilelik var mı hamilemiyinm ?

Gmzgrp

Yeni Üye
Üye
Adetim düzensiz acaba hamilelik var mı hamilemiyinm ?
Adet düzensizliği var bende genelde ayın 1. Oluyorum ozaman olmazsa 25. Oluyorum Mayıs 1 de bekledim 24 oldum. Buraya kadar bir problem yoktu 15 gün sonra tekrar hastalandım açık pembe renginde hastaneye gittim test yapmak için beta hcg sonucu 10,9 çıktı 2 sonra gel dedi doktor gittim yine kan testi yaptı bu defa sonuç 14,27 çıktı yine 2 gün sonra çağırdı ne yapcam bilmiyorum hamilemiyim sizce
 
Merhabalar sevgili Gmzgrp, verdiğiniz bilgilere baktığımızda hamileliğinizin olduğu görünüyor. İki gün sonra sizi çağırmasının nedeni hamilelik şüphesidir. Yani sorunuzun cevapı düzensizlikten ziyade sizin hamile olduğunuzdur. Doktora iki gün sonra yeniden gittiğinizde sizden bir kez daha kan testi istenilecektir. Bu testin sonucu daha önce çıkan 14,27 beta hcg, iki katı ve daha fazla değerle yükseldiğinde yani 28 ve üstü olduğunda hamilelikle ilgili size bilgiyi bekliyor iseniz müjdeyi verecektir.

Bu durumda net olarak sizin hamile olduğunuzu söyleyebilirim. Hayırlı olsun :)
 
Hamilemiyim yorumlarına 0,14 yazmışsınız burada 14 demişsiniz acaba hangisi doğru, eğer 0,14 ise hamilelik yok ama 14 ise yukarıdan dediğimiz doğrudur.
 
Geri
Üst