Adetim geliyorken ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ?

  • Konbuyu başlatan Eliffffffff
  • Başlangıç tarihi
E

Eliffffffff

Forum Okuru
Adetim geliyorken ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ?
Merhaba , 19 Şubat'ta adet oldum adetimde bı dengesizlik oluştu öncesinde sokuledi üç gün falan kahverengi geldi snra düzeldi adetimi oldum ve adetm bittikten sonra ağrım vardı sağ tarafımda adet biter bitmez hala ağrım devam ediyordu , bu ay 17 Mart adet oldum ,geçen ay 21 Şubat ta adetin 3. Günü ilişkiye grcektik fakat bir iki deneme sonra bıraktık adetim geldiğini fark ettik hala . Bi boşalma olmadı yani yapmadık gibi bsey , bu ay benim agrilarm adet bittikten sonra yine devam ediyor gogsum ağrı mide bulantısı oluyor , bu kistten olabilirmiş? Hamilelik olamaz değil mi ?
 
Selamlar Elif, Böyle bir durumda hamile kalma ihtimalin yok. Dediğin gibi kistten olabilir başka sıkıntıların olabilir ama bu hamilelik değil bilgin olsun. Sıkıntıların devam eder ise yinede test yaptır ama hamile değilsin.
 
merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar
 
Geri
Üst