Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBen her zaman kendime ve herkese dua ediyorum canım Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBen her zaman kendime ve herkese dua ediyorum canım Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin Rabbimcümlemizden razı olsun inşallah canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Adetime 4 gün kala yaptığım bir test daha attım ona bakar mısınız ilk 10 dakika da bu sonuç çıktı çok hayali silik çizgiAmin Rabbimcümlemizden razı olsun inşallah canım
Ben göremedim canım ama çok düşünme oluruna bırak göreceksin hiç beklemediğin anda mucizen gelicekAdetime 4 gün kala yaptığım bir test daha attım ona bakar mısınız ilk 10 dakika da bu sonuç çıktı çok hayali silik çizgi
İnşallah inşallahBen göremedim canım ama çok düşünme oluruna bırak göreceksin hiç beklemediğin anda mucizen gelicek
İnşallah hayaller dualara emanet 🙂🙂Evet çok belirli belirsiz bir çizgi görüyorum ben de biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum. Böyle bir şekilde kime yüzdü yüz var felan diyemez. Görelim Mevlam neyler neylerse Güzel eyler 🙂
Merhaba adetten 2 gün önce kan verdim 14.3 beta HCG değeri nasıl sizceEvet çok belirli belirsiz bir çizgi görüyorum ben de biraz daha beklemenizi tavsiye ediyorum. Böyle bir şekilde kime yüzdü yüz var felan diyemez. Görelim Mevlam neyler neylerse Güzel eyler 🙂
Selamlar Merve,Merhaba adetten 2 gün önce kan verdim 14.3 beta HCG değeri nasıl sizce