İnsallah ya sonuc normal o zmn dun geceden beri yatamiyorum arkadaslarin sonucunu okudum benimki cok az geldi insallah degerim artarHayırlı olsun hayatım hamilesin 🙂
İnsallah ya sonuc normal o zmn dun geceden beri yatamiyorum arkadaslarin sonucunu okudum benimki cok az geldi insallah degerim artarHayırlı olsun hayatım hamilesin 🙂
Hcg si 26 dan 600 lere 700 lere cikan arkadaslarimiz var ümidimi kaybetmek istemiyorum ama yine digerleri gibi olcak korkusuda varhayatım bu yaptırdığın testin sonucu kesindir hamilelik var ama bilmen gerekenleri anlatalım sana iki gün sonra hatta net olsun diye 4 gün sonra bir kez daha test yaptır ve sonucu bize yaz hayatım çok çok yeni daha. Umarım dış gebelik değildir ve kanaman olmaz. Ama ilk bulgulara göre hamilelik var.
Ve hala negatif yaziyorMerhaba kizlar bugun iki gun sonra testi tekrarladim 79. 4 cikti sizce normalmi
Yardimci olun lutfen artis normal seviyedemi olmasi gerektigi kadrmiVe hala negatif yaziyor
Canim 3 gun sonra test verdim 172 cikti bakalim nolcakSelamlar hayatım geç dönüş için lütfen kusura bakma. 2 Gün sonra yaptırdığın testteki sonuç, bir önceki testin 2 katı kadar. Yani durum şu anda normal hayatım. Çok fazla hareket etme yorulma. Kendine dikkat et bu aralar. Korkmayı da bırak lütfen.