Teşekür ederim ama göğsümden önce beyaz sonra su şeklinde şeffaf akıntı geldi gündür sizce nedeni nedir? Hangi doktora gitmem gerekSelamlar Adesya, adet zamanında sürtünme haricinde tam ilişki de yaşasanız hamile kalamazsınız. Yani hamile değilsiniz testi boşuna yapıyorsunuz bilginiz olsun.
Bu gebelik korkusu stres dolasıyla prolaktin hormonunu yükseltiyor sorun yoktur ama stresi silip kafanızdan atın lütfen yoksa gelmeye devam ederTeşekür ederim ama göğsümden önce beyaz sonra su şeklinde şeffaf akıntı geldi gündür sizce nedeni nedir? Hangi doktora gitmem gerek
Teşekür ederim iyiki varsınizGeçmiş olsun lütfen vakit kaybetmeden kadın doğum uzmanına görünün gerekirse sizi başka bir bölüme yönlendirir. Sevgiler.
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum hem biraz olsun rahatlarım teşekür ederim.Bu gebelik korkusu stres dolasıyla prolaktin hormonunu yükseltiyor sorun yoktur ama stresi silip kafanızdan atın lütfen yoksa gelmeye devam eder
Sabah aç karnına birsey yemeden gidin ve kan verirken stresli olmayın cunku stres kan da bakılan prlktin seviyesini baya baya etkiliyor buna emin olabilirsiniz kendi yaşadığım ve bu konuda bilgi sahibi olduğum icin çok net konuşabiliyorum 12 den sonra birsey yemeyin sabah 8 9.30 arası verin bu kanıYarın doktora gitmeyi düşünüyorum hem biraz olsun rahatlarım teşekür ederim.
Çok teşekür ederim dikkat edecem. Sizde nasıl cıktı hormon yüksekliğiSabah aç karnına birsey yemeden gidin ve kan verirken stresli olmayın cunku stres kan da bakılan prlktin seviyesini baya baya etkiliyor buna emin olabilirsiniz kendi yaşadığım ve bu konuda bilgi sahibi olduğum icin çok net konuşabiliyorum 12 den sonra birsey yemeyin sabah 8 9.30 arası verin bu kanı