Adetlerim düzensiz. İlişkiden kaç gün sonra eczaneden alınan idrar testi kesin sonuç verir ?

Korku şüphe

Yeni Üye
Üye
Adetlerim düzensiz. İlişkiden kaç gün sonra eczaneden alınan idrar testi kesin sonuç verir ?
Merhaba ağustosun 15 inde adet oldum 4 gün sürdü. Temmuz ayında hiç adet olmamıştım. Bir önceki adetimin üzerinden 54 gün geçtikten sonra oldum.

Bu ay hangi gün adet olacağımı kestiremiyorum. Adetlerim düzensiz.

15 ağustosta adet oldum. 25 ağustosa birlikteliğim oldu. 1. Seferde oral seks oldu vajinaya giriş çıkış olmadı. Ve ıslak mendille temizledi. Yıkayıp yıkamadıgını hatırlamıyorum. 2. Sefer ile arasında yaklaşık 45 dakika olduğunu düşünüyorum. Prezervatifle korunma oldu. Fakat benim tırnaklarım uzundu ve ben taktım. Yırtılma vs bir şey olmasından şüpheleniyorum. İlişkiden sonra partnerim bana bir şey olmadığına dair prezervatifi sıkıp gösterdi. Fakat sarı bir akıntı gelmişti. Benden geldiğini söyledi. Bu meni akıntısı olabilir mi Pek dikkat etmedim. Olmamıştır diye düşündüm. Fakat şuan içimde bir kuşku söz konusu. Ben test yapmak istiyorum fakat 21 gün sonra mı test yapmam mantıklı? Yoksa 15 gün geçince de eczaneden alınan idrar testinde hamile olup olmadigim cikar mi ? Ve ilkinde bosaldigi icin spermler daha sonra korunmali bir iliski olsa bile hamilelik ihtimali yaratir mi ?
 
Yok hayatım hamile olduğunu düşünmüyorum prezervatifi sıkmış daha ne yapsın. Sarı akıntı vs sendeki akıntılar yani intahap olduğunun habercisi diye düşünüyorum. Kuşku duymana gerek olmadığını düşünüyorum. Ama gene de test al bak ama mümkün görünmüyor hamile kalman hayatım.
 
Hayatım net olarak tarih vermek mümkün değil ki senin için. Zira sende adet düzensizliği çok fazla. Bu bakımdan
Linkinde yer alan hamilelik belirtilerini incelersin içinden en az birini hisseder isen test yap onun haricinde erkenden test yapmanı gerektirecek bir durum olmadığını, kesinlikle hamileliğinde oluşmadığını düşünmekteyim. Sevgiler.
 
Göğüs hassasiyetim var 3 4 gündür. Ve su gibi parlak beyaz bir akıntım.İlişkiden 3 4 gün sonra böyle bir sey hissetmem mumkun degil sanırım hamilelige dair. Ben iliskiden sonra aldatıldığımı öğrendiğim için duygusal olarak çok yıprandım. Hazmedemedim. Mide bulantılarım vardı kendime böyle bir durum icinde olduğumu yediremedigim için. Yani bir şey olursa diye çok korktum. Ayrıldık. Ona mesaj atmaya da yediremiyorum. Fakat yalnız hissediyorum. Daha yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi. Mide bulantılarım geçti. Göğüs hassasiyeti ve akıntı mevcut. Bana iyi geldiniz. Umarım kötü bir durumla karşılaşmam. Yakınlığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
 
Hayır hayatım bunların tamamı ilişki sonrasında psikolojik olarak biz kadınlar tarafından hissediliyor. Yani tıp olarak ta bu mümkün değil ki üç dört gün sonra bunları hissedemezsiniz ancak hissediyormuş gibi hissedersiniz bilmem anlatabildim mi :) Yanlız olcak bir şey yok bakın buraya yazıyorum asla hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Siz kafanıza göre bi test alıp yapın bekleyin sabah idrarı ile yapın daha net sonuç alırsınız ama hamile değilsiniz göreceksiniz.

Sevgiler.
 
Merhaba. İlişkiden 15 gün sonra yani dün gebelik testi yaptım. Artımed erken gebelik testi ve albi normal gebelik testi. Ikisi de negatif çıktı. Bugün yumurtalıklarımda ağrı mevcut. Vajina icine sanki bir şey batıyor. Karnım çok şiş. Ben tribe girdim sanırım yine. Dün test yapıp negatif çıktığında sevinmiştim. Şimdi bu ağrılar başlayınca yine şüphelenmeye başladım. 15 eylülde tekrar yapmayı düşünüyorum testi. 5 Gün nasıl bekleyeceğim inanın hiç bilmiyorum. Dünkü yaptığım teste güvenebilir miyim ?
 
Vallahi hayatım dünyada bulunan tüm kadınlar hamile olup olmadıklarını gebelik testi ile öğreniyorlar. Yani sizinkisi takıntı olmuş diyebilirim.
 
Geri
Üst