Adette pıhtı gelmesi kadınlar bu nedir ?

Likapam

Likapam

Paylaşımcı Melek
Adette pıhtı gelmesi kadınlar bu nedir ?
Adetin pıhtılı gelmesi pıhtılı adet kanaması neyi gösteriyor
İyi akşamlar kızlar ben bu ayın 18 de adet oldum ama eskisi gibi değil çok yoğundu affedersiniz bi gün lavobadayken ayağa kalktım yumruğum kadar bi kan pıhtısı düşmüştü önemsemedim adetim 5 günde bitti bi hafta temiz kaldım tekrar adet oldum bu gün 4 cü günüm dr gittim şikayetimi anlattım bana düşük yapmış olabilirsin dedi hormon tahlili istedi bide biyopsi yapılacak eğer böyleyse hem üzülürüm hem sevinirim üzülürümçok iğne ilaç kullandım bilmeden sahip olamadim diye sevinirim demekki kendiliğinden hamile kalabiliyorum rabbim o yüzden hayırlısını versin inşallah
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Selamlar hayatım öncelikle geçmiş olsun. Yani düşük yapmış olabilirsin bakalım tahliller ne diyecek. Tabiki senin her yerin hatun kendin kendi başına fotosentez ile bile hamile kalırsın hayatım hayatın sürecinde bu tür şeyler malesef oluyor. Özellikle biz kadınların sıkıntıları büyük. Rabbim dediğin gibi her kese hayırlısını nasip etsin.
 
Likapam

Likapam

Paylaşımcı Melek
SadmiN' Alıntı:
Selamlar hayatım öncelikle geçmiş olsun. Yani düşük yapmış olabilirsin bakalım tahliller ne diyecek. Tabiki senin her yerin hatun kendin kendi başına fotosentez ile bile hamile kalırsın hayatım hayatın sürecinde bu tür şeyler malesef oluyor. Özellikle biz kadınların sıkıntıları büyük. Rabbim dediğin gibi her kese hayırlısını nasip etsin.
Aleyküm selam canım
 
M

Mügü

Paylaşımcı Melek
Likapam' Alıntı:
Adetin pıhtılı gelmesi pıhtılı adet kanaması neyi gösteriyor
İyi akşamlar kızlar ben bu ayın 18 de adet oldum ama eskisi gibi değil çok yoğundu affedersiniz bi gün lavobadayken ayağa kalktım yumruğum kadar bi kan pıhtısı düşmüştü önemsemedim adetim 5 günde bitti bi hafta temiz kaldım tekrar adet oldum bu gün 4 cü günüm dr gittim şikayetimi anlattım bana düşük yapmış olabilirsin dedi hormon tahlili istedi bide biyopsi yapılacak eğer böyleyse hem üzülürüm hem sevinirim üzülürümçok iğne ilaç kullandım bilmeden sahip olamadim diye sevinirim demekki kendiliğinden hamile kalabiliyorum rabbim o yüzden hayırlısını versin inşallah
@SadmiN dedigi gibi düşük yapmış ola bilirsin çok üzüldüm ya hayırlısı olsun ne diyeyim Allah tez zamanda
kucağını doldursun
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Doktora gidince yaz ama mrk ettim ne olmuş doktor ne dedi bu pıhtılı kanamanın nedeni neymiş bi haber ver bize hayatım.
 
SadmiN

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Likapam' Alıntı:
Adetin 4 cü günü estradiol 140 iyimidir

Doğurganlık yaşındaki kadınlar için estradiol testi 30-400 PG/ML aralığında olmalıdır. Menopoz sonrası kadınlar için estradiol testi 0-30 PG/ML aralığında olmalıdır. Erkekler için estradiol testi 10-50 PG/ML aralığında olmalıdır. Son olarak çocuklar için estradiol testi < 10 PG/ML olmalıdır.
 
Üst