Adetten hemen sonra hamile kalanlar

S

Sevgi<<<

Forum Okuru
Adetten hemen sonra hamile kalanlar
Adetten hemen sonra hamile kalanlar yorumları

Merhaba

Eşimle 11 yıllık evliyiz 2 tane çocuğumuz var daha fazla da çocuk yapmak istemiyoruz. Eşimle adet bitiminde birlikte oldum. Adetten hemen sonra yani ve korunmadık da .Şimdi kafamı kurcalayan bir soru var. Acaba hamile kalmış olabilir miyim .Adetten hemen sonra hamile kalınır mı bilgi verir misiniz
 
Merhaba

Ben baştan şunu söyleyebilirim korunmadığımız müddetçe adetten hemen sonra hamile kalabilirsiniz. Hatta adetliyken bile hamile kalabilirsin .Hamile kalmanın en yüksek olduğu dönem yumurtlama dönemi en düşük olduğu dönem dönem ise hamile kalmayacağınızı zannettiğiniz adet bitimi ve hatta adet dönemleridir. Genellikle bu dönemlerde hamile kalınmaz ama çok istisnai durumlar olabileceği için bu dönemlerde de kesinlikle hamile kalamazsınız denilemez bunun için korunmadığımız müddetçe hamile kalma ihtimaliniz her zaman vardır.

Daha enteresan bir ihtimal daha söyleyeyim size spiralle korunuyorsunuz ve adet döneminin bitiminde eşinizle birlikte oldunuz hamile kalma ihtimalimiz var mı evet var. Kesinlikle hamile kalmazsınız hiç kimse diyemez . Ama çok çok zayıf bir ihtimal olsa da kalma ihtimaliniz vardır.


 
Geri
Üst