Y
yaprak yaprak
Forum Okuru
Bence canm kalmasn hamile şimdi fazla ilişki yanlis bende 19 yaşindaym 1 bucuk yıldr evliyim bende eşimde cocuk istiyorz allah bize nasip eder vede kim istiyorsa Rabbim verir inşallah🙂
rabbim hayrlisini versin isteyen herkesehamilemiyim
ben 3bucuk aylik evliyim 11 ayin 3de adet oldum adetim 3 gun sürdü o gün gece esimle birlikte olduk simdi bi haftadir sabahlari hafif bi sekilde mide bulantisi belimde agri va karnimda agrilar basladi acaba hamilamiyim die düsündüm 10 aydada gecikmem olmusdu test yaptigimda negattif cikmisdi simdi yine sonuc negatif cikkarsa die yapmak istemiyorum beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
ya arkdaşlar ben açil cevap istiyorum ben 2 hafta önce adet oldum yaklaşık 1 haftadır her gün 1 veya 2 defa kan gibi kahve rengi akıntım oluyor. eşimle korunuyoduk ama 2 defa kaçırdı. bende tutmz diye umursamdm. ama adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirmiyim kaldıysam düşük mü yapyorm? unutmdn söyliyim bende bide kist varmş ama zararsz mış o
etkiliye bilirmi
ben eşimle ilişkiye girdim içime boşalmadı fakat ben spermini avucuma alıp içime koyup ayaklarımı kaldırdım hamile kalmam mümkünmü
mrb lutfen soruma cvp verirmisiniz ben aralik 31 2014 te adet oldum ocak 5 bitii ve ayin 6sinda esimle birlikte olduk uc yasinda kizimi kaybettim ve bundan sekiz ay oncedeikinci gebeligime bebegin kalbi durdugu icin son verdiler kurtaj oldum sekiz aydir hamile kalamiyorum korunmadigimiz halde ama suan karnimin alt bolgesinde sislik var ve yumurtlama donemim ayin on ikisine denk geliyomus aksamlarida hafif mide bulantisi oluyo anlayamadim hamile olabilirmiyim acil cvp verirmisiniz lutfen testte yapamiyorum negatif cikar diye korktugumdan lutfen cvp verirmisiniz