adım adım güzelleşmek

KızılÖtesi

Aktif Üye
Üye
adım adım güzelleşmek
Alti adimda cilt guzelligi Yüzünüzü yıkamak ve yatmadan önce makyajınızı çıkarmak bir başlangıçtır; fakat haftalık derinlemesine temizlik cildinizin iyi görünmesi ve hissetmesi için çok önemlidir. Manhattan'da bulunan cilt bakım uzmanı Lia Schorr'dan mevsim değişiklerine karşı cildi hazırlamak için kolay ve etkili cilt temizleme yöntemine dair bazı tavsiyeler vermesini istedik.

Cildi Temizlemek Hafif kremsi sıvı temizleyici ile yüzünüzü temizleyin. El sabunları sadece cildi kurutmaz aynı zamanda da hijyenik değildir. El sabunları ile elinizdeki kirler yüzünüze bulaşır. Sıvı temizleyicinizi bir parça pamuğun üzerine koyun ve ardından cildinize uygulayın.


Ellerinizin yeteri kadar temiz olmadığını göreceksiniz. Yüzünüzü ılık suyla yıkadığınızdan emin olun çünkü sıcak su cildinize ve kılcal damarlarınıza zararlı olabilir. Cildi Toniklemek Eskiden tonik bulmak gerçekten zordu. Fakat artık marketlerde cildi dengelemek için hafif ve formülleştirilmiş çok sayıda tonik bulmak mümkün. Schorr, tamamen duruladıktan sonra yüzünüze ve ensenize hafif bir tonik kullanmanızı tavsiye ediyor. Bu, temizleyiciden arta kalan kalıntıları temizliyor ve cildin PH dengesinin düzenliyor. Böylelikle cilt, yüzeyinde ve altında bulunan yağları saklamaz. Yağlı ve karışık ciltler için daha sert tonikleri kullanabilirsiniz. Yağlı ciltler için fındık gibi bileşenleri olan tonikleri araştırın. Yağlı ciltleri kuruttukları doğrudur. Pul Pul Ölü Deriyi Dökmek Cildi pul pul dökmenin amacı, çirkin bir görüntüye sebep olan ölü deri oluşumunu temizlemek. Ayrıca, cilt yüzeyinizin pürüzsüz görünmesini istiyorsanız, tedavi ürününüz daha hızlı bir şekilde emilmemeli. Schorr, çok sert deri dökücüler kullanmamanızı söylüyor. Çok iyi olan aşındırıcıları araştırın. Yer fıstığı kabuğu veya kayısı çekirdeği içeren ovmalar cilde zarar verebilir çünkü kenarları yamuktur ve mikroskobik yırtıklara sebep olabilirler. Yüzünüze asla banyo lifi veya sert bezler kullanmayın. Yüzünüz yer değildir, bu yüzden asla yüzünüzü yer gibi ovalamayın. Pul pul deriyi dökme işlemi sağlıklı yeni bir cilde sahip olma işlemiyle sonuçlanacaktır.
 
Cevap: adım adım güzelleşmek

paylaşım için sağol canım...
 
Geri
Üst