Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #1 adını yaz resmini gör ! kendi adını dövme olarak yaz adını japonca yaz japonca yazma adımı Sketch Swap
Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #2 Cevap: adını yaz resmini gör ! bende şömine falan çıktı çok güzel bi resim dışarda kar falan yağıyo 😀 deneyin...!
Cevap: adını yaz resmini gör ! bende şömine falan çıktı çok güzel bi resim dışarda kar falan yağıyo 😀 deneyin...!
kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #3 Cevap: adını yaz resmini gör ! yaaa beni bu pitbula benzetti
Güler Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #4 Cevap: adını yaz resmini gör ! tesekkürler. harbiden melekmisim... adimi yazdim melek ciktim 🙂
ecege Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #5 Cevap: adını yaz resmini gör ! ay benide güzel çizdi güzelmiş..........
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #6 Cevap: adını yaz resmini gör ! bu sefer güzel bir kıza benzetti
banuu Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #7 Cevap: adını yaz resmini gör ! japona benzedıgımı soylerler.ısmımı yazdım.japon kızı resmını cızdı harika ya
Cevap: adını yaz resmini gör ! japona benzedıgımı soylerler.ısmımı yazdım.japon kızı resmını cızdı harika ya
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Ağustos 2008 #8 Cevap: adını yaz resmini gör ! İçinizde kala kala benide hatun sandı bu site bakın resim nasıl olmuş
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #9 Cevap: adını yaz resmini gör ! Bana sanat eleştirmeni çıktı
kar_tanesi Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #10 Cevap: adını yaz resmini gör ! bu seferde japon bir kızz oldum hep degisiyo benim resmim