Ağızda yara Aft Hamilelik Belirtisi Olabilir mi ?

S

sessizderinn

Forum Okuru
Ağızda yara Aft Hamilelik Belirtisi Olabilir mi ?
AĞIZ YARALARI HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ ?

Merhaba sorunun başlığına ne yazacağımı bilemedim kusura bakmayın şimdiden onun için soruma gelecek olursak ben son adetimi oldum 6 gün sürdü ve adetten sonra herhangi bir ilişkiye girmedim hatta alakam bile olmadı o derece bu sıralar ağzımın içinde yanaklarımla dudağımda özellikle iki arka diş etimde sivri sivri aft denen illet şey çıktı ve bu bana haliyle ateş yapıyor aynı zamanda boğazım da şişti ve yanıyor doktora gittim antibiyotik verdi geçmeyince tekrar gittim ve 1 tane iğne vuruldum. ağzımdaki aftlar hala devam ediyor ve benim adetim 2 gün gecikti son adetimi olmadan önce ilişki yaşamıştım eşimle ama üstüne dediğim gibi 6 gün süren adetimi oldum ve daha ilişki yaşamadım addetten sonra. bu yaşadığım olaylar hastalıktan gecikme ihtimali var mı yoksa hamile olabilir miyim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Soru başlıklarını değiştirdim ama anladığım kadarı ile sizin istediğiniz şey tam olarak hamile olup olmadığınız durumu. Dediklerinizi dikkatlice okudum. Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Zira zaten adet olmuşsunuz tahminen ikinci adetinizde gecikme yaşadınız bunu sıkıntı yapıyorsunuz. Ama lütfen unutmayın kullanılacak olan her türlü ilaç ve ağrı kesici gribal enfeksiyonlarda kullanılan ilaçların tamamı adetinizi geciktirir. Hamile değilsiniz.
 
adet oldum evet üstüne de birşey yaşamadım adet olunca bende öyle düşündüm ama şu yaşadığım illet aft denen şey adetten bin kat daha beter resmen bitirdi beni antibiyotik hap antibiyotik iğne derken büyük ihtimalle bende bunlardan dolayı geciktiğini düşünüyorum :))
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
b12 b16 vitaminlerinden yapıyor bunu acilen beyaz ekmeği ve unu kesip özellikle bu vitaminleri alın ve mutlaka siyah kara ekmek tüketin bu son derece yararlı olacaktır size bende çok nadiren yaşadım budurumu çok kötü hiç bir şey yedirmiyor acıdan kıvranıp duruyorsunuz. Geçmiş olsun.
 
Önemli değil ama bu yaraların tamamı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor bu kesin ben kendimde denedim ne zaman ağzımda yara çıktı hatırlamıyorum bile. Sevgiler.
 
Geri
Üst