Aishwarya Rai Biyografisi ve Resimleri

T

TİTAN

Forum Okuru
Aishwarya Rai Biyografisi ve Resimleri
aishwarya rai kimdir hayatı biyografisi kariyeri resimleri ile ilgili bilgiler burada melekler
Hindistan'ın en güzel kadını olarak kabul edilen Aishwarya Rai biyografisi ve resimleriyle karşınızdayız melekler :) Hintli kadınların güzellik sırları meşhurdur melekler,ama bu kadın gerçekten bir içim su :) Zaten bu güzellik te dünya güzeli ünvanıyla taçlandı :)


rai1-33a.jpg
rai2-275.jpg



Aishwarya Rai, 1 Kasım 1973’te Mangalore Hindistan’da dünyaya gelmiştir. 1994 Dünya Güzeli seçilmiştir. Kendisinden 3 yaş büyük Aditya Rai adlı film yapımcısı bir ağabeyi vardır. Aishwarya Rai, mimarlık okurken hem mankenlik yapmaya hem de ağabeyinin filmlerinde rol almaya başlar. Iruvar, Jeans, Hum Dil De Chuke Sanam (1999) ve Taal gibi bir çok Bollywood (Hint Film Endüstrisi) filminde rol alır.

Ünü gittikçe artan Rai, Batı dünyasının da ilgisini çekmeyi başarır ve Time dergisi tarafından 2004 yılında Dünya En Güçlü 100 İnsanı listesinde yer alır.


rai3-24d.jpg
rai4-24b.jpg



1 ay sonra David Letterman Show’da konuk olur.

2003 yılı Cannes Film Festivali’nde jüride yer alır.

2004 yılında Londra Madame Tussaud Müzesindeki wax mumyası yapılır.

Son filmi Provoked Nisan 2007’de İngiltere ve Hindistan’da gösterime girmiş ve ticari açıdan İngiltere’de başarılı olamamıştır.

İlk Amerikan filmi The Last Legion Ağustos 2007’de gösterime girer. Aishwarya Rai, 2006 yılının En Çekici Yıldızları sıralamasında 5 numarada yer almıştır ve ülkesinde de En Çok Çekici Bulunan 2. Kadın (2006) seçilir.
 
Geri
Üst