akıllı prezervatif kullananlar var mı ?

  • Konbuyu başlatan 222222222222222
  • Başlangıç tarihi
2

222222222222222

Forum Okuru
akıllı prezervatif kullananlar var mı ?
akıllı prezervatif nedir kullanan varmı???? Diğer prezervatiflerden farkı nedir nasıl kullanılıyor özellikleri neler bilen var mı kızlar teşekkür ediyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar ,

Doğum kontrol yöntemlerinin tartışılmasız en çok tercih edileni prezervatiftir. Prezervtif istenmeyen gebeliklerden koruduğu gibi işileri olası bir çok hastalıktanda korumaktadır. Bir İngiliz şirketi, performansı ölçebilen ve klamidya ve frengi gibi cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları (CYBE) tespit etmeye yardımcı olan dünyanın ilk akıllı prezervatifini ürettiğini iddia etti. Ayrıca üretici şirket kişinin cinsel ilişkide bulunduğu sürece ne kadar kalori alabileceğini de hesaplıyor diye beyanda bulundu.

Akıllı Kontrat halkası, kullanıcıların verileri bir akıllı telefon uygulamasına aktarmasına izin verecek.Şirket, tüm verilerin isimsiz kalacağını söylüyor; ancak kullanıcılar son verilerini arkadaşlarıyla veya dünya ile paylaşma hakkına sahip olacak diye belirtiyor.. Kısacası akıllı prezervatif şimdiye kadar merak ettiğiniz bir çok sorunun cevabını da veriyor .

İtme hızım nedir
Kaç kalori yaktım
Kaç kere boşaldım
Organımın boyutu ve çevre ölçümü ne
Kaç tane farklı pozisyon denedim

Yüzük prezervatifin tabanına takılır, boyut için ayarlanabilir ve tekrar tekrar takılabilir.Ayrıca entegre bir mikro USB bağlantı noktası vardır, böylece şarj edilebilir, her bir şarj yaklaşık altı ila sekiz saat sürer. Bu cihaz, cinsel yaşamınızı iyileştirmek için gerekli olan istatistikleri sağlayan bir nano çip ve dahili Bluetootha sahiptir.


Neden ismi akıllı prezervatif ?

Tanım olarak, akıllı bir aygıtı, donanım ve yazılım BİT kaynakları, uzaktan erişilen ve çalıştırılan harici bir hizmet, diğer aygıtlara kablolu veya kablosuz bağlantı ve her yerde bulunan bilgi işleme özelliklerine sahip olmakla karakterize edilen elektronik bir aygıttır.Üreticisine göre , çalışmak için nanocipler ve sensörler kullanıyor. Cinsel ilişki sırasında düşünebileceğiniz, bir noktada ya da başka bir yerde olabilecek çeşitli değişkenleri ölçebilme kapasitesine sahiptir. En son verileri indirmek için, entegre mikro USB bağlantı noktası ve uygulamayı kullanarak cihazı akıllı telefonunuza veya tabletinize takın. Akıllı prezervatifi şarj etmek için, bilgisayarınıza takın.
Bununla birlikte, tuhaf bir olayda, kullanıcılar tam korumayı sağlamak için i.Halkayla birlikte normal bir prezervatif takmalıdırlar.

Akıllı prezervatif aslında bir prezervatif değil bir penis halkasıdır. Bu yeni teknoloji bazılarına gülünç gelebilir, ancak başkaları için büyüleyici olabilir. Aromatik kokulu prezervatifler artık raflarda kaldı gibi . Bakalım Türkiyede kullanılacakmı ?
 
Geri
Üst