Akrep burcu 2011 Haziran yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Akrep burcu 2011 Haziran yorumu
akrep burcu 2011 haziran akrep burcu 2011 haziran ayı yorumu ayı yorumu
2011 burçlar, 2011 Akrep burcu yorumu, 2011 haziran ayı Akrep burcu yorumu, burçlar, Akrep burcu 2011 yorumu, Akrep burcu yorumları, Akrep burcu özellikleri, haziran ayı Akrep burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler


Akrep burcu 2011 Haziran ayı yorumu melekler...


akrep%20burcu-120.gif



Aşk hayaınızda gizli saklı davranabilir, kendi hakkındaki asıl doğruları gizleyebilir. Ayrıca bu etkiler altında yaşanan ilişkiyi derinlemesine gözden geçirmek kolay olmadığı için, görünen kısmı sizi daha fazla çekebilir. İletişim kurma ihtiyacınız bu süreçte artabilir fakat bu dinlemekten ziyade konuşmak yönünde olduğu için doğal olarak birlikte olduğunuz kişiyi tanımak gibi zamanınız yoktur. Bu dönemde olasılık dahilinde olan bir başka etki ise, aynı anda iki kişiyle birden ilgilenebileceğiniz gibi, sizinle birlikte olan kişinin de bir başka ilişkisi olabilir veya evlidir. Bu iki durum da genel olarak böyle enerjiler altında çoğu zaman görülmektedir. Ayrıca yeni ve değişik insanlarla tanışmak isteğiniz bu dönemde ön planda olduğundan ve duygusal olmaktan ziyade bu beraberliklerin temelinde kimi zaman cinsellik kimi zaman maddi paylaşımlar kimi zaman da ortak ilgi alanları olması dolayısıyla başlaması ve sürdürülmesi mümkündür.
Mesleki konularda Haziran ayında da etkisi devam edecek, burcunuzun yöneticisi Mars gezegenin seyri, 1 Temmuz tarihine kadar bazı noktalara özellikle dikkat etmeniz gerektiğinin işaretidir. Gerçek kimliğinizi dış dünyadan soyutlamadan girişimde bulunmaya çalışacağınız konuları mercek altına almalı, uzun süredir üstünde durduğunuz proje, plan ve fikirlerinizi karşınıza uygun bir fırsat çıkıyorsa değerlendirmelisiniz. Yeni teklif veya olanakları ise uygulama altına almadan önce iyi düşünmeli, araştırmalı ve gerçekliği hususunda emin olunmalıdır. Başkalarını değiştirmek için uğraşmamalı, herkesin sizin gibi düşünmesini beklememeli, stratejik bazı uygulamalarda bulunarak insanları yönetmeye kalkmamalısınız. Öncelikle kendinizi inceleme altına alarak eksiklerinizi net olarak saptamalı ve bunları tamamlamaya çalışmalısınız. Yaratıcı enerjilerinizi devreye sokarak, yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz alanları tercih etmeli, projelerinizi hayata geçirirken özgüveninizi ılımlı ve hoşgörülü tarzda davranacak şekilde ayarlamalı, egonuzu devre dışı bırakmalısınız.
Çünkü bu dönemde hem Akrep burcu oluşunuz hem de Mars Aslan pozisyonu inanılmaz boyutta kendinizi ön planda tutmaya çalışacağınızın göstergesidir. Fakat unutmayalım ki, Haziran ayı Merkür geri hareketi nedeniyle iki kez düşünmeyi ve temkinli hareket etmeyi, inceleme altına almayı gerektiriyor. Siz sınırınızı bilemezseniz herşeyin alt üst olması da mümkündür. Bu dönemde liderlik etmek istersiniz, ama çevrenizde o kadar çok lider vardır ki, siz arka planda kalmaya gönülsüz olduğunuzdan isyan eder üste geçmeye çalışırsınız. Mütevaziliği elden bırakmayın, zekanızla, yeteneklerinizi olgun bir şekilde ifade edin ve ne olursa olsun sorumluluklarınızın farkında olun. İşte o zaman bu güçlü enerjiyi olumlu anlamda kullanabilir ve geri hareketten sonra girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevgili Akrepler Haziran ayının maddi anlamda etkili olacak en önemli enerjisi, .
Öncelikle, tüm burçlar gibi siz de, rutin işlerinizi sürdürmeli, geri harekette bunları yapmanızın hiçbir sakınca taşımadığını bilmelisiniz. Daha önceden başvuruda bulunmayı düşündüğünüz ve her olasılığı değerlendirme altına alarak hesapladığınız kredi ihtiyaçlarınız varsa bunları halletmek açısından da bir sorununuz yoktur. Sadece dikkat etmeniz gereken konu, bu süreç içinde ani bir karar alarak böyle bir girişimde bulunmamanız, geri hareket zaman dilimi içinde, her yönüyle ince bir hesap yapmanız ve bitiminde başvuruda bulunmanızdır. Başkaları kaynaklı edindiğiniz parasal gelirlerinizle ilgili konularda, bugüne dek herhangi bir gecikme olmadıysa ve rutin olarak bir geliriniz varsa, yine de herşeyi kontrol etmeli fakat tedirgin olmamalısınız.

 
Geri
Üst