Aldatan kadınların sayısında patlama

M

Misafir

Forum Okuru
Aldatan kadınların sayısında patlama
aldatanlar hikaye eşini aldatan kadın hikayeleri kocasını aldatanlar aldatan kadınların hikayeleri eşini kadınların
0AAA684F8406E04285CD3B65r.jpg
Son yıllarda evli kadınların eşlerini aldatmada adeta patlama yaşanıyor.
Yargıtay'a gelen boşanma davalarında aldatma nedeniyle gelen boşanma davalarındaki artış dikkat çekici boyutlara ulaştı.

Boşanma davalarının karara bağlandığı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi üyeleri, Türkiye de kocalarını aldatan kadınların sayısında büyük bir artış olduğunu belirtiyorlar.

Önceki yıllarda eşlerini aldatan erkeklerin sayısının çok fazla olduğuna dikkat çeken Yargıtay üyeleri, "Son yıllarda karısı tarafından aldatıldığı için boşanma davası açan erkeklerin sayısında büyük bir artış var. Kadınlar da artık erkekler kadar aldatıyor" değerlendirmesini yaptılar.
Her yıl binlerce boşanma davasının temyiz incelemesini yaptıklarını belirten Yargıtay üyeleri, 'ihanet' gerekçesiyle açılan davalarda kocalarını aldatan kadın sayısındaki artışın dikkat çekici boyutlara ulaştığını ifade ettiler.

KADINLAR, İŞ YERİ ARKADAŞIYLA EŞİNİ ALDATIYOR

Yargıtay üyeleri, çok sağlam istatistik bilgiler olmasa da kendilerine gelen dosyalara ilişkin şu gözlemlerini belirttiler:

-Evli kadınlar kocalarını genellikle iş yeri arkadaşıyla aldatıyor.
-İş yerindeki arkadaşıyla kocasını aldatan kadınların yine iş yerindeki arkadaşları tarafından kocasına ihbar ediliyor.
-Kocalarını aldattıklarını itiraf eden kadınların büyük bir bölümünü kocalarının bakımsız olmasından yakınıyorlar ve bu gerekçelerle bakımlı olan erkeklerle birlikte olmaya başlıyorlar.

VELAYET BABALARA VERİLİYOR

Yargıtay üyeleri, kocalarını aldatan çocuklu kadınların boşanma davasında ise çocukların durumunun kendilerini çok zorladığını belirtiyorlar. Adının açıklanmasını istemeyen bir üye, "Aldatanın kadın veya erkek olması önemli değil. Ancak, çocuklu ailelerde çocuklar bu durumdan olumsuz yönde etkileniyor. Bu nedenle kocasını aldatan kadına çocukların velayetinin verilmemesi yönünde kararlara da imza atıyoruz" dedi.

GELİRİ OLAN EVLİ KADIN BOŞANIYOR

Yargıtay üyelerinin diğer bir belirlemesi de, geliri olan kadınlar, aldatma veya diğer gerekçelerle boşanma davası daha sık açmaya başladıkları yönünde. Yargıtay üyeleri, "Eskiden erkekler boşanma davası açardı. Şimdi, kadınlar da en az erkekler kadar boşanma davası açıyorlar. Ekonomik bağımsızlığı olan kadınlar eşlerini boşamaktan çekinmiyorlar. Özellikle büyük kentlerde, metropollerde yaşayan kadınlar evliliklerinin ilk üç ayında boşanmadavası açarak eşlerinden boşanıyorlar" değerlendirmesinde bulundular.

sabah
 
Ce: Aldatan kadınların sayısında patlama

ya walla erkeklerin bazılarına müstağak :D ama öle boş boşuna boynuzlayanlara tühhh diyorum :D:)emeğine sağlık
 
Geri
Üst