aldatılmak

metanoyam

Hamiş Melek
aldatılmak
kızlar yakın zamanda arkadaşımın biri ile görüştüm ve bana eşinin aylar önce onun şehir dışında oldugu bi günde bi tanıdıgının arkadaşı ile kadının evinde bi kereliğine onu aldattıgını ama bi daha görüşmediklerini söylemiş ve bunu saklamaya daha fazla dayanmayıp ona anlatıgını anlattı ve kızcagız eşine ne demesi ne yapması gerektiği bilmez vaziyette sizce böyle bi şey nasıl karşılamak neler yapmak gerekir :11:

çok zor bi durum.arkanı dönüp çıksan evliliklerde bu çok zor.oturup konuşsan bunun neyini konuşucan.Allah yardımcısı olsun arkadaşının bi defada olsa böle bi durum artık güvenemez eşine.bunun konusacak tarafı yokki kızda haklı ne desin kendine yediremez insan bunu.inşallah bu durumun içinden çıkabilir.

Şu bir gerçekki ne yazıkki bir erkek zorla bir kadınla birlikte olamaz ama bir kadın rahatlıkla kendini ve namusunu bir erkeğe verebilir. Acı bir gerçek olsada bu böyledir. Aldatmak yada aldatılmak maalesef çok sık karşılaşılan bir problemdir. Önemli olan erkeğin pişman olup tövbe etmesi. Birçok yuva ne yazık ki evli erkeklerle bile bile beraber olup yuva bozan yada bozmaya çalışan üç kuruşluk kadınlar yüzünden çıkmaza giriyor. Gözyaşları üzerine kurulmaya çalışılan yuvadan kimseye hayır gelmez ve yuva üzerine yuva kurulmaz. Bu dünyanın birde diğer tarafı var bakalım böyleleri diğer tarafta nasıl Allah'a hesap verecekler.

Güven meselesine gelince elbette ki güvenin oturması bana göre zamanla olabilecek birşey eğer erkek bu güveni eşine verebilirse ne ala... Yok veremezse kadının psikolojisini düşünemiyorum. Ama diyeceğim o ki böyle kadınlar için asla yuvasını bozmasın onun istediğini ona vermesin bu tür kadınların egosu zaten belli yuva bozmak ve adamın malına mülküne sahip çıkmak asla bu oyuna gelmesin Rabbim kimsenin yuvasında ki huzurun bozulmasına izin vermesin ve böylelerini yuvamızdan uzak tutsun.

Kızlar erkekler hayvanlara bile tecavüz ediyor..Yani mesele kadın olması değil,heyecan,atraksyon,ihtiyaç giderme..Oh onun kocasını ayarttım diye kimse sevinmesin.Zira erkeğe köpek bile versen......... :D:D Yani evli erkekle yatan kişinin bir hayvandan farkı yoktur 😉Bunu benim eşim yapmaz kimse demesin..Tarihten bu yana bu tür iddalar da bulunanlar hep aldatılmıştır.Gelelim arkadaşınızın durumuna..Kendini hiç üzmesin.Bir erkek kadınından habersiz bu işi yapıyorsa emin olunki eşini seviyor ve üzmek istemiyor.Tek gecelik bir ilişkiyle eşinin moralini kimse bozmak istemez.Arkadaşınızın güveni eşine karşı eminimki sarsılmıştır.O güveni kazanması epey zaman alıcaktır.Yalnız içini ferah tutsun ki eşi gelip itiraf etmiş,kadınını hep yanında istemiş.Üzülmesin ağlamasın arkadaşınız kendi mazlum ve ruhu bakire biri.Ama eşinin düşüp kalktığı cibilliyetsiz ise bu dünyada o...u,öteki tarafta cehennem yollu 😉

ay cok zor bir durum üzüldüm, rabbim kimsenin basina vermesin.
Insan nasil bir tavsiyede bulancagina sasiyor. Itiraf etsede o esini aldatti bunun aynisini kadin yapsaydi o af edermiydi... Asla ama kadindan insan bekliyor bunu... Bilemiyorum, af edilirse o kadinin büyüklügüne iyiligne kalmis. Rabbim kimseyi böyle durumlara düsürmesin. Amin

benimde çok yakın bir komşum var eşi onu defalarca aldatmış ama çocuklarının hatrına sabretmiş tam 21 yıllık evli artık eşi gerçeği anlamış ve arkadaşım derki şimdi kocam köpek gibi aşık bana dizimin dibinden ayrılmaz ne dersem onu yapar ,her gün yaptığı hataları affettirmek için her türlü takla atıyormuş,yani bende evliyim ALLAH BAŞIMIZA BÖYLE BİR DERT GETİRMESİN,eşimle 6 yıldır beraberiz ALLAHA ŞÜKÜR BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM ama asla karşılaşmam da diyemem,,ama ben böyle bir durumda hemen yuvayı yıkmama tarafındayım şans verir ağer devam ettirirse ayrılmayı düşünenlerdenim birde bu arkadaşım

işin içine arkadas girince çok boyutlu oluyor konu bence tamamen durumu yaşayanın psikolojisi ile alakalı birşey kabullenebilirse ne ala ama eşine her baktığında o olay aklına gelecektir. haketmişmiydim diye defalarca soracaktır.

valla kızlar kadını tanımıyomuş arkadaşım ama eşinin işyerinden bi arkadaşını yanına gelmiş öyle adama yanaşmış adamda bu bana yanaşıyo diyip bi kereliğe olmuş arkadaşımla konuştum oda böyle bi adı karı için bozmucam ama cok üzüldüm diyo eşide baya üzülmüş günlerdir konuşmuyolarmış dün konuşup özür dilemiş adam defalarca oda affetmiş kolay kolay bitmiyo evlilikler ya sanırım bende bozmazdım yuvamı ama kocamada bi süre güvenemzdim

Bence de yıkmasın yuvasını bir yuva kolay kurulmuyor ama çok çabuk bozulabiliyor. Böyle adi kadınlar için yuva yıkmaya değmez. Eşinin pişman olması iyi birşey herkes şeytana uyabilir önemli olan hatasını anlayıp bu yanlışı devam ettirmemesi... Allah kimseyi şaşırtıp doğru yoldan ayırtmasın ve böyle şeytani adi kadınlardan huzurumuzu yuvamızı ve eşlerimizi uzak tutsun inşallah...

Geri