Aldeva Çok Yönlü Cilt Kremi

T

TİTAN

Forum Okuru
Aldeva Çok Yönlü Cilt Kremi
aldeva krem aldeva vişne çekirdek yağlı krem kremi kremi kullananlar
aldeva, çatlak kremi, cilt kremi, öneriler, kullanımı, ile ilgili bilgiler burada melekler



aldeva-14f.jpg



Sevgili melekler,

Bir dermatoloğa danışmadan hiçbir ürünü kullanmamanız hususunda ki uyarımızı yaptıktan sonra ürün tanıtımımıza geçiyoruz.



(ALDEVA)

Cildiniz için gerekli tüm vitaminleri içeriğinde bulundurmakla birlikte üretiminde kullanılan nano teknolojik yöntemler sayesinde etkinliği en yüksek düzeyde olan tüm cilt problemlerine etkin çözümler sunan yepyeni bir ürün olarak ortaya çıkıyor....



ALDEVA KULLANIM ALANLARI

1-)Akne , sivilce tedavisi ve oluşumunun önlenmesi,

2-)Yaşlanma öncesi ve sonrası ciltte oluşan kırışıklıkların giderilmesi,

3-)doğum ve kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlakların giderilmesi,

4-)Cildin dış yüzeyinde oluşan lekelerin giderilmesi,

5-)Güneşe maruz kalınmasından meydana gelen lekeler(Melasma),

6-)Doğumda meydana gelen lekeler (Kloazma) giderilmesi,

7-)Çillenme özellikle burun, el sırtı, vücudun üst bölgesinde oluşan çillenmenin giderilmesi,

:cool:İstenmeyen tüylerin giderilmesinde kullanılan lazer ve İPL gibi tedavilerin sonucunda oluşabilen yanık ve kalıcı izlerin giderilmesi,

9-)Bitki ve ışık etkileşiminden ciltte meydana gelen ve gelebilecek tahriş dermatit in giderilmesi,

10-)Devamlı ilaç kullanımına bağlı ciltte gelişebilecek renk değişimi ve yaraların tedavisinde; Kulanılır...



ALDEVA %100 doğal içerikli ve nano teknlojik bir üründür.Laboratuar ortamında yapılan invivo, invitro çalışmalar buna bağlı olarak hastalarda ve sağlıklı gönüllülerde yapılan çalışmalarda hiçbir nedenle tedaviyi yarıda bırakan hasta ve sağlıklı gözlemlenmemiştir..(sağlıklı deneklerde kırışık çatlak sivilce ve aknelere karşı koruma amaçlı olarak denenmiştir)

ALDEVA %100 YERLİ %100 DOĞAL

Yan etkisiz kalıcı bir değişim ve gelişim sağlar....



ALDEVA CİLT KREMİ

Balmumu, bitkisel yağlar, bitki özü ve fermante ürünlerden üretilen ALDEVA cilt kremi ; Cildin her bölgesinde, özellikle yıpranmış ve yorgun ciltlerde ; güneşin zararlı etkileri, iklim faktörleri, gün içerisinde kullanılan kimyasallar ve radyasyon etkisiyle genişleyen gözeneklerin tekrar sıkılaşmasında önemli etkendir.



Yaşlanma öncesi ve sonrası oluşan lekeleri, kırışıklıkları, çatlakları, akneleri, çilleri, gözaltı torbalarını ve gözaltında oluşan morlukları gidermek için de kullanılabilir.



ALDEVA cilt kremi içeriğinde bol miktarda E vitamini bulunan vişne çekirdeği yağı ve buğday yağı sayesinde cildinizi nemli tutarak canlı görünüme sahip olmasını sağlar.



KULLANIM ŞEKLİ

Temiz ve kuru cilde özellikle yatmadan önce parmak uçlarıyla hafif masaj şeklinde tatbik edilir.



İÇERİĞİ

Vişne çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı, siyah üzüm çekirdeği yağı, zeytin yağı, buğday yağı, kabak çekirdeği yağı, ısırgan tohumu yağı, defne tohumu yağı, ıhlamur uçucu yağı, kırkkilit ekstratı, elma sirkesi, balmumu, çam reçinesi



ETKİLERİ

Cildiniz için gerekli olan tüm vitaminleri içeriğindeki doğal bitki özleri ve üretiminde kullanılan nano teknolojik yöntemler sayesinde etkisini artırarak en yüksek etkileşimle doğal yoldan tedaviye yardımcı olur.

Akne ve sivilce oluşumunu önlemenin yanında sinir, stres ve ilaçların cilde verdiği zararları bertaraf ederek psikolojik destek sağlar yaşam enerjisi verir.

Yaşlanma öncesi ve sonrası oluşan lekeleri, kırışıklıkları, çatlakları giderir.

doğum ve kilo farklılaşmaları sonucunda oluşan çatlakları giderir.

Cildin dış yüzeyinde (epidermis) meydana lekeleri (lezyon) giderir.

Güneşe bağlı siyah lekeler(melasma) ve doğum da meydana gelen yeşil lekeler (kloazma) ortadan kaldırılmasında etkin rol üstlenir.

Efelid (çillenme) özellikle burun, yanaklar, elsırtı, kollar ve vücudun üst kısmında oluşan çillenmeyi gidererek yaşam kalitesine katkıda bulunur.

İstenmeyen tüylerin yok edilmesinde yaygın olarak kullanılan ipl ve lazer uygulaması sırasında ortaya çıkan yanık oluşumu, kalıcı izler gibi istenmeyen görüntüleri ortadan kaldırmaya yardımcı bir üründür.

Bitki ışık gibi dış etkenler sebebiyle meydana gelen dermatit de tedaviye yardımcı olur.

Sürekli ilaç kullanımından kaynaklanan renk değişimi ve yaraların iyileşme sürecine katkı sağlar.

Kulanıldığı ilk andan itibaren ciltteki, sorunlarla mücadeleye başlar ve en yüksek seviyede koruma sağlar.

Gönüllü denekler üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda görülmüştür ki; cilt üzerinde oluşan renk (pigmentasyon ) farklılıklarının ortadan kaldırılmasında olumlu sonuç vermiştir.

Etkin teknolojik altyapısı ve doğal içeriği sayesinde cilt üzerinden hızlı bir şekilde (epidermis ve dermis) geçerek sorunlu bölgeyi onarmaya başlar bu sayede Aldeva hızlı etki sağlar.

Cildin elastikiyini maksimum seviyeye çıkarır.

% 100 doğal içerikli olduğundan dolayı hiçbir yan etki profiline rastlanmamıştır
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Esmer tenliyim ve yüzümde çil çıktı bu ay 2 tane burun kenarlarında da ben çıktı ..Bu krem ayrıca çatlak gidericiymiş kullananlar olursa yorum yapsın lütfenn
 
Geri
Üst