Allık konusunda nars torrid allık nasıl hanımlar sizce?

  • Konbuyu başlatan Pembe küpeli kiz
  • Başlangıç tarihi
P

Pembe küpeli kiz

Forum Okuru
Allık konusunda nars torrid allık nasıl hanımlar sizce?

Nars torrid allık kullananlar melek kadınlar kulübü nars torrid allık forum'da.​

Arkadaşlar kendime allık arıyorum da hangi marka alayım şaşırdım. Ne kadar çok seçenek var. Ama benim aradığım allık böyle biraz pembemsi yüzümde hafif yürünecek çok ağır görünmeyen bir ürün olsun istiyorum. Bu arada Nars torrid allık nasıl sizce kullananlar varsa kullanımı nasıl gün boyu yüzünüzde bozulmadan kalabiliyor mu?
 
Merhabalar
Aslında allık olarak hafif ve pembe tonlarında bir ürün istiyorsanız nars torrid allık tam size göre diyebilirim özellikle pembe tonlarıyla nam salmış bir marka. Türkiye'de de çok satan allıkların markası nars. En çok tercih edilen lerinden bir tanesi içinde minik simleri ile yüzünüze ışıltı ve yansıma bırakan çok hoş hafif bir ürünü olan orgasm allık. Aslında bu ürün tam Mercan ya da nar çiçeği rengi tarzında çok hoş bir renge sahip. Yine nars torrid allık da yumuşak tonlarda hoş bir renge sahip eğer açık tenli iseniz çok fazla sürmedi de gerek bile kalmayacak daha çok koyu tene sahipseniz bu açık tonu tercih edebilirsiniz nars ürünlerinin kalıcılığı da oldukça iyi sabah kullanıp akşama kadar ilk sürdüğünüz anki gibi kalabiliyor. Eğer tereddüt değilsiniz bana kalırsa Mercan pembe ya da nar çiçeği tonlarını seviyorsanız mutlaka alın deneyin derim özellikle ışıltısına da hayran kalacaksınız.

Allık seçimi konusunda size fikir oluşturabilecek bir konu hemen aşağıdaki linke bırakıyorum. "Allık nasıl seçilir" konumuz sizi daha fazla aydınlatacaktır.

 
Geri
Üst