Alman Makarnası

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Alman Makarnası

Malzemeler
1 paket makarna
Yarım bardak Süt
1 soğan
2 yemek kaşığı Salça
1 çay bardağı su
Sıvı Yağı
Nane , Kekik
Kaşar Peynir
1 adet Sarımsak
Pul biber
Yapılışı
Makarna haşlanır. Aldante kıvama gelince süzülür, hafif sudan geçirilir.
Başka bir kapta yarım bardak süt, 2 yemek kaşığı salça ve 1 çay bardağı su karıştırılır.
Tencereye yağ konularak kızıdırlır. Yağ kızdıktan sonra soğanlar küçük küçük doğranır ve yağda kavrulur. Soğanlar pembeleştikten sonra 1 adet sarımsak çok küçük şekilde küp küp kesilir ve soğanla birlikte kavrulur. Kavrulduktan sonra ayrı kapta hazırladığımız süt, salça, su karışımı tencereye ilave edilir. Bunları da karıştırdıktan sonra kekik, nane, pul biber ve istenildiği kadar baharat çeşidi ilave edilir ve kavrulur. Son olarak karışıma makarna atılır.
Tabağa konulan makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar ve ince kesilmiş kırmızı dolmalık biberle servis yapılır.
 

Benzer İçerikler

Üst