$ul€ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #93 ahh ahh unutmuşum carizmacım sorum şu sevgilinin yada varsa eşinin adı???
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Kasım 2009 #94 levent 😀 hmmmm hic okul kirdin mi (sacma bi soru itiraf ediyorum :zuha🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #95 ahh ahh hemde kaç kez 😀 hiç bilgisayarı dövmeye kalkıştın mı😀 bu arda oyunu senle ben oynuyoz carizma😀
ahh ahh hemde kaç kez 😀 hiç bilgisayarı dövmeye kalkıştın mı😀 bu arda oyunu senle ben oynuyoz carizma😀
juju Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #96 evet kalkıştım çünkü eski bilgisyarımın ekranı yandan vurunca düzeliyodu altaki gece hiç denize girdinmi
evet kalkıştım çünkü eski bilgisyarımın ekranı yandan vurunca düzeliyodu altaki gece hiç denize girdinmi
$ul€ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #97 yok anam benm canım kıymetli onu yapmadım😀 alttaki sen hiç bilerek birine çarptınmı(dikkatini çekme amaçlı😀)
yok anam benm canım kıymetli onu yapmadım😀 alttaki sen hiç bilerek birine çarptınmı(dikkatini çekme amaçlı😀)
juju Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #98 evet yaptım dikkatinide cekti iyide oldu onu tanıdıgıma hiç pişman olmadım güzel günlerdiii bak şimdi aklıma geldi eskilere götürdün beni altaki sen yılbaşını hiç sevdiginle gecirdinmi
evet yaptım dikkatinide cekti iyide oldu onu tanıdıgıma hiç pişman olmadım güzel günlerdiii bak şimdi aklıma geldi eskilere götürdün beni altaki sen yılbaşını hiç sevdiginle gecirdinmi
$ul€ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #99 yok yaa nerde...pfff alıcam haa.... alttaki sen hiç sokak rtasında bi tarafının üstüne düştün mü??
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Kasım 2009 #100 Düstüm kiz 😀 hemde gecen yil kar yagmisti, oda buz tutmus 😀 bende 2 80 yere serildim bide islek caddeydi bi görsen Ssssttt alttaki, unutamadigin bir askin varmi ??
Düstüm kiz 😀 hemde gecen yil kar yagmisti, oda buz tutmus 😀 bende 2 80 yere serildim bide islek caddeydi bi görsen Ssssttt alttaki, unutamadigin bir askin varmi ??