Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 30 Kasım 2009 #101 aaaahh neredeeeeeeeee 😀 😀 şttttt alttaki hayatta rezil olup unutamadığın anı ne ? 🙂 🙂 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Aralık 2009 #102 Yola (cok i$lek bir caddede ) yere serilisim 😀 alttaki beni sevionmu 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #103 sevmem mi hercaim canımsın benim pişttt alttaki saçların boyalı mı?
juju Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #104 evet acık küllü kumrala boyalı altaki canım sen hiç dayak yedinmi
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Aralık 2009 #105 Yedimmmm 😀 (annemden) Hicte pisman degilim Alttaki kendi memleetin haric, nereli olmak isterdin 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #106 memleket çok anam türkiyenin bütün illeri olur g.doğu hariç alttaki sen bile bile birini itip düşürdün mü hiç
memleket çok anam türkiyenin bütün illeri olur g.doğu hariç alttaki sen bile bile birini itip düşürdün mü hiç
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #107 hah olabilir alttaki kendini ve tipini seviyormusun 🙂
juju Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #109 evet beyeniyorum tabikii kendime güveniyorum da her konuda üstesinden gelmiyicem iş yok altaki en sevdigin sanatçı kim ve özel bir şarkın varmı
evet beyeniyorum tabikii kendime güveniyorum da her konuda üstesinden gelmiyicem iş yok altaki en sevdigin sanatçı kim ve özel bir şarkın varmı
$ul€ Yeni Üye Üye 7 Aralık 2009 #110 ruh halime göre değişir... özel bi şarkımı...yoq alttaki tırnak uzatırmısın_?