Altın Çilek Zayıflama Hapı Kullanan Var mı ?

merhaba bende siparis ettim. arkadasin dedigine katiliyorum düzenli kullanilmasi lazim ozaman istedigimiz sonuca variriz.tabiki cilek ve kapsülüyle beraber. benim idailim zaten 5 kilo vermem bakalim olursa birtane daha siparis edebilirim. birde en büyükfaktörü yaglarida beraberinde atiyor. hayirlisiyla insallah
 
ben şuan kullanıyorum faydalarının hepsini de görüyorum, e tabi kullanırken de boğazımızada dikkat etmek lazım......
 
Hapini kullanacaginiza o Meyvenin tohumunu dikin, Türkiye sicak bir ülke Almanyada yatisebilen bir Meyve Türkiyede hayli hayli yetisir. Kilosuna 60Tl ödemenizede gerek kalmaz.
 
yeşim

asla faydası yok dört gündür kullanıyorum hiç birşey değişmedi aksine iştahım arttıııı..
 
altınçilek

konu hakkında oldukça araştırma yaptım ve hapın güvenilir olduğuna karar verdim. Bu sonuca varmammın en büyük sebebi kuzenimin elde ettiği harika sonuç. 1 ay kullanımdan sonra göbeği tamamen düzleşmiş(üstelik 2 çocuğu olan bir bayan ve hareketi çok kısıtlı) bunun yanısıra onunda yakın bir arkadaşının kızı kullanmış 15 16 yaşlarında 1 ayda 6 kilo vermiş ve hiç bir yan etkisini görmemiş. ama hala tereddütleriniz varsa birde şunu dinleyin kalp hastası yaşlı bir beyde 4 kutu bitirmiş hiçbir yan etki görmemiş. ama sahte hap almayın kuzenim kaptanoğlları isimli markadan almış. hapı kullandıktan 15 20 gün sonra etki gösterdiğini ve hap kullanımı sırasında yememimize bizimde dikkat etmemiz gerktiğini unutmamayalım ve bunun zor olacağını düşünmeyin çünkü mükemmel bir tokluk hissi veriyormuş bunun yanısıra enerjik bir insan olyormuşsunuz umarım memnunu kalırsınız bende kullanmaya başlayacağım iyi zayıflamalar:)
 
kesinlikle hic bir ise yaramiyor

asla faydası yok

hayatimda gordugum en buyuk para tuzaginin baska bir ornegi.. kesinlikle hic bir ise yaramiyor.. aksine ben 2 kutu bitirene kadar 82 eden 87 kiloya ciktim.. 2 kilolu kuzenimde kullandi.. kesinlikle hic bir ise yaramadi.. serefsizlik bu.. baska bisey degil
 
yalnız arkadaşlar şunuda unutmamak gerekir zayıflama hapları idrar yolları karaciğer safra kesesi gibi organlara feci şekilde zarar veriyor. bunları göze alarak kullanacaksanız siz bilirsiniz. bende düşünmedim değil ama sağlıksız olmaktansa kilolu olurum daha iyi.. herşeyden önce sağlık melekler..
 
c6661alitin_cilek_form_caygol.jpg




ben golden beries ile 5 kılo veren birisi olarak hiç bir yan etkisini görmedim hatta bu ara lokmanhekimimiz sitesinde 2 şşişe alana birde selülit kremi hediye ediyorlar yaza kalan kilolarımdanda kurtulmuş olarak girmeliyim:))
 
bence bu tür ilaçlar metabolizmaya göre değişiklik gösteriyor çünkü zamanında lahana hapı vardı bilirsiniz. o ilacı ben kullandıgımda etkisini görmüstüm ama baska bir yakınım kullandıgında değil killo vermek iştahına az da olsa bir etki bile etmedi.. düzenli kullanmakta önemli tabii...
 
herşeyin başı inanmak

bence herşeyin başı inanmak ve azimden geçiyo yazanların dediği gibi dogru ve düzenli kullanmak bence kimseden fikir alma çünki herkesin bünyesi veya duydukları bir değil yan etkisi olacagını sanmıyorum hee sen bu hapı içip sonrada zaten zayıflatıyo diye hamur işleri yersen tabiki işe yaramaz:)
 
Geri
Üst