Altın Çilek Zayıflama Hapı Kullanan Var mı ?

slm

ne yaptın kullandın mı:)) bnde aldım kullanmaya başladım bugün:)
 
ben bu ürünü eşim için araştırıyorum ve kayıtsız üyelerden olumlu kayıtlı üyelerin olumsuz yorumlarını okudum bu yorumları okurken hangi üyenin yorum yaptığın dikkat edin. istediğiniz kiloya ulaşmanız dileğiyle. teşekkürler.
 
arkadaşlar ben bu hapı alalı 10 gün oluyor. öncelikle hap kesinlikle metobolizmaya göre değişik etkiler gösteriyor. ben düzenli kullanmadığım halde 10 günde 4 kilo verdim.. tokluk hissi veriyor gerçekten ama vermesede zaten problem değil. çünkü yediğinizde kendisi yağ yakıyor sizin için. şuan olmayan bir pantolonuma girmeyi bile başardım. 22 yaşındayım ve 110 kiloyum. sanırım 105 düştüm. üstelik 0 sporla. bu hap diğerleri gibi olumsuz bir etki göstermez organlarımız üzerinde. çünkü yüzde yüz bitkisel. çok okudum ve araştırıpta aldım. yalnız bir kutu alıp önce denemenizi tavsiye ediyorum. tekrar ediyorum yüzde yüz bitkisel sadece toz haline getirilmiş altın çilek.. artık düzenli kullanmaya başlıcam ama dediğim gibi metobolizmayla alakalı..
 
altın çilek hapı

olumsuz yorumlarda var olumlu yorumlarda var fakat tam olarak şunu söyleyebilirim. elbette her şeyin sahtesi oluyor fakat sağlam yerden alırsanız şüphesiz faydası olacaktır. ben şurdan >>> Altın Çilek <<< aldım memun kaldım tam aradığım gibi bence altın çilek işe yarıyor..
 
aksine işathım arttı

Açık söylüyorum bende işe yaramadı. iştahımı azaltıcağı söylendi ama tam aksine bişeyler yemeden duramaz hale geldim. )Ha biraz kul hakkına itimat ediyorsanız bu yorumumu aynen yayınlarsınız.)
 
hiç bir işe yaramıyor

altın çilek için güvenilir bir dostum kullanma şekline 40 gün boyunca düzenli uyacağına söz verirsen ben sanan kilo vermeni garanti ediyorum dedi altın çilek ile birlikte.bana aynı arkadaşım hediye olarakta aldı bu ürünü bende kullanmadım.çalışan birisiyim.eğer fayda görmek istiyorsan yada kullanmak istiyorsan ki başka çaren yok gibi görünüyor ve yan etkisi yok merak etme sadece kullanım prosüdürüne uy.olumsuz yorumlar düzenli kullanmayanların yorumlarıdır.sonra buraya etkisini yazarsın...

hiç bir işe yaramıyor hiç tavsiye etmiyorum ilacını aldım bizzat kullandım çevremde kullananlar var kilo veren yok tam aksine iştah açıyo kilo yapıyo almayın derim :((((
 
altınçilek

arkadaşlar bende aldım 14 gün oldu düzenli kullanıyorum ama hala bir etkisini görmedim bakalım 1. ayın sonunda etki gösterirmiş ama inancım kırılmaya başladı sanırım işe yaramayacak. ayrıca iştahı hiç ama hiç kapatmıyor.
 
mrblar

Ben 2 hafta önce kaptanoğulları altın çilek aldım reklam vermş gibi olmiyimde aldım işte kullandım ilk hafta inamıyordum bi işe yarayacagını param ziyan olcak falan dedim ama son günlerde işe yaradıgını ben deilde çevremdekiler farkına vardı bende şöyle farkına vardım iştahımı gerçekten kapadı normalde4 sürekli abur cubur yiyen ben aklıma bile gelmez oldu gerçekten düzenli beslenme alışkanlığım yok ama yemek yiyesim oluyo onuda bi öğlen yiyorum okadar ama gerçekten 2 lokma bşy yedikten sonra şiştini hissediyor insan ister deneyin ister denemeyin ama paylaşmak istedim ve ben 19 yaşındayım 60 kiloyum 1.58 boyum var ve şuan 57 kilo oldum kısmen içten eridim sanırım ben fark edemiyorum ama çevrem öyle dior :D devam edicem bi zararı yok sonuçta iyi günler...
 
Geri
Üst