Altın Çilek Zayıflama Hapı Kullanan Var mı ?

altın çilek

ben kullanmaya yeni basladım ama 5 kılo verdım sporla bakım bunlada verebilecemmi?
 
yaramiyor,,

zayiflamanin ilk ve altin förmulu iradedir,,,,harakettir,,,,,,ve saat 8 den sonra bogazimiza sahip cikmaktir,,,insan vucudu gece yemek yiyecek sekilde yaratilmamistir arastirin sorun,,,hatta gece calismak icin bile degil,,,,bunlari ben kendim mecburen ögretttim kendime ve 130 kilodan 92 ye dustum cok zorlanmadan (ilk bir hafta haric) sonra kendisi geliyor yeterki kendinizi disipline etmeyi ögrenin kolay gelsin ,,ama ve ama bilmem altin cilek ,elmas armut,gumus elma hikayelerine aldanmayin,,,diyet metobolizmanin ilk dusmanidir ,,diyeti sadece yapmak zorunda olanlar yapar ,,sismanlar degil,, inanmayan buyursun istedigi doktora sorsun,,,eger bu kadar kiloyu nasil bi yol izleyerek verdigimi merak eden varsa mail atsinlar anlatayim,,korkmayin bedava :))
 
dikkatli okuyun

arkadaşlar ben de kayıtsız üye olarak görünüyorum farkındayım ama altın çilek için kayıt olmak çok zor geldi.

dikkat ederseniz kayıtsız üyeler sürekli olumlu yorum yazmış. ben daha önce başka bir zayıflama hapı kullandım ve 10- 13 kilo verdim çok da memnundum. sonra 4 kilo aldım. aldığım kiloları vermek için bir kutu daha sipraiş verdim fakat bu sefer etkisi olmadı. o yüzden başka bir firmayı araştırmaya başadım.
her yerde reklamı olduğu için altın çileğe bakayım dedim ama kesinlikle dikkatli olun arkadaşlar. benin önceki kullandığım hap lidaydı ve internet sitesinde bir sürü olumlu kullanıcı yorumu vardı. altın çileğin sitesinde ise altın çilek çalışanlarının ya da yandaşlarının yazdığı çok belli olan ikişer satırlık yorumlar var. onların %3ü kullanıcı yorumudur diye tahmin ediyorum. ve buradaki kayıtsız kullanıcı yorumlarının çoğu da aynı şekilde altın çilek yandaşlarının yorumu. dikkatli olun.

lida için ise ilk kullandığımda bilinçsizdim yan etkisinin olabileceği bile aklıma gelmemişti. zayıfladım. ertesi yıl 4 5 kilo alınca bir daha sipariş vermek için okuyunca kalbe zararının olduğunu falan duydum. ikinci kullanışımda derin nefes aldığımda kalbim acıyor gibi hissediyordum ama psikolojik oabilir onu bilemiyorum.

bence zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorsanız kullanıcı yorumu bol ve inandırıcı olan bir markanınkini kullanın. lida olabilir c'le başlayan bir ilaç varmış o olabilir, lahana kapsülü yazmışlar o olbilir. birileri kullanmış ve beğenmiş olsun altın çilek daha yeni bir masrka olduğu için henüz çok yorum yok dikkatli olun
 
ne yapsam :(

bende altın çilekte çok kararsız kalanlardanım
kafam çok karıştı kilo vermem lazım ama yan etkisi olurmu dokonurmu die korkoyrm çok :(
eczaneden alıcam kesinlikle aktar veya internetten deil çakmaları çok ve onlar kilo verdirmediği gibi yan etki yapabilir
acaba eczaneden aldığım faydalı olurmu sizce?
onunda yan etkisi olurmu ?
 
Selamlar arkadaşlarım,

Sabah Kral Fm' dinlerken, bu ürünün üreticileri bugün için şok bir promosyon yaptı ve eczanelerde kutusu 89 tl ye satılan ürünü aynı fiyata 4 kutu olarak bugüne özel vermeye başladılar. Ama altını çizeyim bugüne özel. Bu üründen 4 kutu sipariş ettim. Kullanarak ürünün gerçekten işe yaramadığını yine bu konuya haftalık bazda yazacağım.
 
evettt

ben 1 haftadır kulanıyorum 2 kilo verdim çayı ile birlikte kullanıyorum sürekli ishalim harika işe yarıyor çikolata canavarı olan ben artık çikolata yemiyorum canım istemiyor o derece iştah kesiyor
 
denemeye değer...

mrb ben eczacıyım ve yan etkisinin olmadığını biliyorum zayıflatır zayıflatmaz denemeye değer nede olsa bi zararı yok die düşünüp aldım bende YARINDAN itibaren kullanmaya başlıycam yazarım yine..
arkadaşlara bi tavsiye aktar ve internetten almayınız eczanelerden alın en azından bakanlık onaylı olur içiniz rahat eder önemli olan sağlık tabiki ügzel görünmekte hoş ama önce sağlık
mide ağrısı olan koruYUCUYLA BİRLİKTE ALSIN buda bi öneri
 
?

ben "PANİTA" marka altım a. çilek nasıldır bilgisi olan lütfen yazabilirmi?
 
Merhaba arkadaslar. Ben de face de bir an bos bulunarak siparis verdim. Allahtan kapida odeme idi. geldiginde kuryeyi geri cevirdim. İptal dedim. Simdi gercekten bir kullanandan bilgi almak istiyorum. Hangi urunu tavsiye edrler. Beni en cok urkuten birdenbire cok cogalmasi ve her satis sitesinin bir digerlerini karalar sekilde hakikisi bizde diyor olmasi. Acikcasi bu bana yillar onceki tavuk gribi olayi ve ardindan satislari patlak veren likit yumurta olayina cagrisim yaptiriyor !..... Takip edenleriniz varsa anlamistir. Zaten artik likit yumurta yapan firma da sanirim artik yok. Ozetle cok fazla kotu manada elestri gorememkle birlikte, bir cok kadin sitesinde hakkindaki forumlari okumak istedigimde bi bakiyorum orda da reklamlari var. neye inanacagimi sasirdim.

Ayrica bazi arkadaslarin sozlerine tam olarak katilmiyorum. Soyle ki, Bundan 6 yil oncesine kadar 52-57arasi seyreden kg durumum son 2 yil icerisinde 70 kg ya ulasti. Boyum da 1.63 civari Daha cok yemek yemiyorum ama her gun 7 km yururdum artik daha fazla masa basindayim. Dolayisi ile yasim da 44 oldugundan ben ve benim gibi kisilerin sorunlari yasa bagli metabolizma yavaslamasindan kaynaklaniyor. 11 yasinda bir oglum var ve ogluma hamile kaldigimda hayatimin en kilolu hali ile hamile kalmis ve doguma da 70 kg olarak giderek toplamda 10 kg alalarak dogum yapmis idim. O zaman bile bu denli sagliksiz bir gorunumum yoktu. Hic tanimadigim gobek cevresi yaglanma ve selulit ile karsilastim ve tanistim.

Gercek kullanicilardan fikir ve marka konusunda bilgi rica ediyorum.
Guzel gunler dilerim :)))
 
Geri
Üst