*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2008 #11 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI yok hayatım eşimin kendi işleri tekstil şehir dışına gönderiyor babası orda bi kaç iş var belki kalıcıda olabilir hakkımızda hayırlısı olur inşallah🙂
Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI yok hayatım eşimin kendi işleri tekstil şehir dışına gönderiyor babası orda bi kaç iş var belki kalıcıda olabilir hakkımızda hayırlısı olur inşallah🙂
AZRA Yeni Üye Üye 13 Haziran 2008 #13 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI adanalı aradaşlar neredesinz zeynooş şeymaaaa
AZRA Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #14 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI artık kimsecikler uğramaz oldu nese bn yaziim adana bugün çok sıcak sıcaklar başladı napcaz bilmm artık
Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI artık kimsecikler uğramaz oldu nese bn yaziim adana bugün çok sıcak sıcaklar başladı napcaz bilmm artık
sonhazan Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #15 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI bi adana lı melek daha katıldı aranıza...ne zamandır kimsecikler uğramaz olmuş buralara...çok sıcak gerçekten çokkk
Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI bi adana lı melek daha katıldı aranıza...ne zamandır kimsecikler uğramaz olmuş buralara...çok sıcak gerçekten çokkk
AZRA Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #16 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI cnm hoşgeldiinh evt kimsecikler gelmez oldu inşallah sen bn burda yazışırz artık
Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI cnm hoşgeldiinh evt kimsecikler gelmez oldu inşallah sen bn burda yazışırz artık
sonhazan Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #17 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI inş canım...ben de mavi bulvar dayım...yakın sayılırız...
AZRA Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2008 #18 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI evt çok yakınız cnm bnm kimbilir belki bizde buluşuruuz birgüün 🙂
zeyna Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #20 Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI slm bende adanalıyım 13 yıldır izmirde yasıyorum ama bütün ailem orada oldugu için senede 4 yada 5 defa geliyorum
Cevap: aman ADANALI cnm ADANALI slm bende adanalıyım 13 yıldır izmirde yasıyorum ama bütün ailem orada oldugu için senede 4 yada 5 defa geliyorum