Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ istediğim şekilde bronz olabilir miyim?

K

Karaipligelin

Forum Okuru
Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ istediğim şekilde bronz olabilir miyim?

Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ kullananlar melek kadınlar kulübü ambre solaire bronzlaştırıcı yağ forum'da.​

Arkadaşlar ile bu yaz yasakların da sona ermesiyle bir tatil yapalım dedik. Epey de tatile gitmediğim için bronzlaşmak istiyorum bunun için Garnier ambre solaire bronzlaştırıcı yağ ürünü nasıl bir etki gösterir istediğim bronzluğu yakalayabilir miyim ne dersiniz? Eczaneden mi alsam ya da internet sitelerinden mi alsam karar veremedim. Ambre solaire bronzlaştırıcı yağ kullananlar varsa memnuniyetinizi ya da memnun olmadığınız yönleri yazabilir misiniz yoruma.
 
Merhabalar
Bu yaz ve sonrası artık umuyorum hayatımız eskisi gibi yasaksız devam eder. Yazı tatili doya doya dışarı çıkmayı bile özledik gerçekten. Bronzlaşmaya gelecek olursak Garnier ambre solaire bronzlastırıcı yağ çok puan alan ve memnun kalınan ürünlerden bir tanesi. Hatta acil değilse trendyol'da indirime de giriyor bazı ürünler favorilerinize ekleyerek fiyatını takip edebilirsiniz. Ambre solaire bronzlastırıcı yağ özelliklerine bakacak olursak düşük korumalı bir yağ böyle olunca da bronzlastırıcı etkisi artmaktadır. Yani ürünü kullanirken bronzlaşma hızınız fazla olacak. Sağlıklı bronzluk için yine de yorumları okuyun derim cilt tipinize uygun ürünü kullanmak yerinde olacaktır. Yine ambre solaire bronzlastırıcı yağ cildi nemlendirir dediğim gibi güneş koruyuculuğu olmadığı için mutlaka güneş koruyucudan sonra kullanmanız önerilir. Daha çok esmer ve buğday tenli olanlar kullanabilir beyaz tenlilere çok önerilmiyor bilginize.

Kalıcı bronzlaşmak niyetinde olanlar konumuzu ilgiyle inceleyebilirler. Hemen aşağıya linki bırakıyorum dostlar. "Kalıcı bronzlaşmanin yolları" hemen inceleyerek doğal yöntemler nelermis inceleyebilirsiniz

 
Geri
Üst