Ankara Akay Hastanesi iletişim bilgileri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Ankara Akay Hastanesi iletişim bilgileri
Ankara Akay Hastanesi hastane randevu iptal Ankara Akay Hastanesi iletişim bilgileri Ankara Akay Hastanesi irtibat bilgileri Ankara Akay Hastanesi online randevu almak Ankara Akay Hastanesi randevu alma Ankara Akay Hastanesi randevu iptal etme Ankara Akay Hastanesi telefon numarası Ankara Akay Hastanesi ulaşım bilgileri Ankara Akay Hastanesi hakkında bilgiler burada arkadaşlar. Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Ankara Akay Hastanesi iletişim bilgileri kaynaklarını sunuyoruz ve randevu almak isteyenler için ise Ankara Akay Hastanesi randevu alma aldığı randevuyu iptal etmek isteyenlerede Ankara Akay Hastanesi randevu iptal etme işleminin gerçekleşmesi için Ankara Akay Hastanesi telefon numarası sunuyoruz arkadaşlarım.



has12-20b.jpg



Ankara Akay Hastanesi
Hastane Adı: Akay Hastanesi
Telefon: (0312) 416 50 50
Faks: (0312) 416 50 51
Adres: Akay Caddesi Büklüm Sokak No:4 Kavaklıdere 06660
İl: Ankara
İlçe: Çankaya
Web Adres: www.akayhastanesi.com



136 yatak kapasitesi, 52 adet poliklinik odası ile ülkemizin en büyük özel hastanelerinden biri,
Tecrübeli doktor kadrosu ve 500′ü aşan seçkin personel,
200 araç kapasiteli kapalı otopark yeri,
19.000 m2 kapalı alan,
Ankara’nın merkezinde 24 saat mükemmel sağlık hizmeti,
Akıllı bina teknolojisi ile 6000 noktadan kontrol olanağı,
Ankara manzaralı terası, yemekhanesi, Alakart restoranı ve kafesi ile hasta ve hasta yakınları için farklı bir hastanedir.

Akay Hastanesi Hakkında
Vizyon ve Misyonumuz
Biz, güvenilen hastane arayışını, kaliteli, dürüst, şeffaf ve farklı hizmet anlayışımızla karşılayan, hasta haklarına saygılı, doğru sağlık hizmeti veren,ismini kurumsallaştırmayı ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir sağlık kuruluşuyuz.

Sağlık hizmeti alanında en iyisi olmak için; yenilikleri takip eden, sürekli gelişen, hastalar tarafından tercih edilen, yurt içinde ve yurt dışında sağlık kurumlarıyla hizmet gücünü birleştiren ve bu gücü bilimsel anlamda kullanım başarısını gösteren Uluslararası standartlarda marka olmuş bir sağlık kurumu olmaktır.

Kalite Politikamız
Misyon, vizyon ve temel değerlerimiz çerçevesinde; çağdaş uluslararası standartlar doğrultusunda oluşturduğumuz işletim ve yönetim sistemimiz,hasta memnuniyetine odaklı kalite anlayışımız ve bilimselliğimiz kalite politikamızdır. Seçkin personel ve doktorlarımızla, ekip çalışmasına güvenen, çalışanlarını teşvik eden yönetim yaklaşımını ve yenilikçi bir kültürü benimsemekteyiz. Her zaman daha iyisi olacağı inancı ile kendimizi devamlı ölçmekte ve iyileştirmekteyiz. Sürekli ve sağlıklı büyüme hedefimizden asla taviz vermeyeceğiz.
 
Geri
Üst