Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri
Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi hastane randevu iptal Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi irtibat bilgileri Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi online randevu almak Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi randevu alma Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi randevu iptal etme Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi telefon numarası Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi ulaşım bilgileri hastane randevu alma Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler burada arkadaşlar. Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi iletişim bilgileri kaynaklarına yer veriyoruz ve randevu almak isteyenler için Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi randevu alma bilgilerini sunuyor, aldığı randevuyu iptal etmek isteyenler için ise Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi randevu iptal etme işleminin gerçekleşmesi için Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi telefon numarası sunuyoruz Melek'lerim:)

hastane-2fa.jpg



Ankara Başak Kadın Sağlığı Merkezi
Hastane Adı: Başak Kadın Sağlığı Merkezi
Telefon: (0312) 447 77 97
Faks: (0312) 446 35 32
Adres: Uğur Mumcu cad. 17/2 Gaziosmanpaşa
İl: Ankara
İlçe: Çankaya
Web Adres: ..:BAAK KADIN SALII MERKEZ:..


1998 Ekim ayında kurulan merkezimizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarımız Doç. Dr. Kemal GÖL ve Op. Dr. İzzet ŞAHİN tarafından Kadın Sağlığı açısından hastalara bilimsel anlayışla hizmet verilmektedir.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanımız Uzm.Dr. Alev GÖL her türlü operatif müdahelede anestezi ve ağrı giderme konusunda hastalara yardımcı olmaktadır.

Merkezimizde 2 adet ultrasonografi cihazı bulunmakta, son teknoloji ile Renkli Doppler Ultrasonografi, 4 boyutlu ultrasonografi yapılabilmektedir.Ayrıca koter (yakma) ve kriyoterapi (dondurma) cihazları ve elektronik fetal monitor (NST) cihazı bulunmaktadır.

Her türlü küçük jinekolojik müdaheleyi anestezi altında merkezimizde gerçekleştirecek ekipman bulunmaktadır. Jinekolojik operasyonlar, Sezaryen gibi kapsamlı ameliyathane ve yataklı tedavi kurumu gerektiren olgularda anlaşmalı olduğumuz özel hastanelerde hastalarımızın tedavisini sağlamaktayız.

Normal doğumu da yine özel hastanelerde istendiği taktirde epidural anestezi (ağrısız doğum) ile gerçekleştirmekteyiz.

Başak Kadın Sağlığı Merkezi Hakkında
Neden Başak?

Başak hepimiz tarafından bereketin simgesi olarak bilinir. Ancak, bizim aklımıza BAŞAK isminin gelmesinin sebebi Dr. Alev ve Kemal Göl’ün kızları İrem ve Dr. İzzet Şahin’in kızı Burcu’nun aynı gün (23 Ağustos) doğumlu olup Başak burcu olmasıdır.

Not: Son yıllarda bazı astrologlarca 23 Ağustos’un Aslan burcuna dahil edilmesine karşın biz ismimizden memnunuz ve asla Aslan Kadın Sağlığı Merkezi olarak değiştirmeyi düşünmüyoruz.
 
Geri
Üst