Anne adayları bebeğinizi bu haber koruyacak

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Anne adayları bebeğinizi bu haber koruyacak
Anne adayları müjdeee..

Elektromanyetik ışınlardan koruyacak olan bu bluz çok işinize yarayacak eminim. Resimleride bulup ekledim nasıl birşey olduğunu görün diye.
Fiyatı kdv dahil. 120 tl. M S L ve XL ebatları var.


Leke ve kir tutmayan, ter göstermeyen, nefes alabilen, antibakteriyel ve tamamı eko sertifikalı ürünleriyle yaşamı kolaylaştıran akıllı tekstil markası Saltysardine; Türkiye’de bir ilke imza atarak, gümüş tellerle dokunmuş özel kumaşıyla, anne karnındaki bebeği elektromanyetik radyasyonun verdiği zararlardan koruyan hamile koleksiyonu hazırladı.


meleklermekani2-4401.jpg


meleklermekani-1042.jpg


Saltysardine’nin hamile koleksiyonu’nda yer alan kısa kollu-askılı bluz ve yakın zamanda üretime girecek pantolonların iç kısmında, bebeğin bulunduğu karın bölgesinde, % 100 gümüş tellerden dokunmuş özel kumaş kullanılıyor. Bu kumaş sayesinde zararlı elektromanyetik ışınların vücutla temasını engelleyerek, bebeğin zararlı ışınlardan korunması sağlanıyor.


Hamile koleksiyonu; dıştan su, yağ, kir tutmazken, kumaşın nefes alabilirliği sayesinde hamilelerin en büyük problemi olan terlemenin verdiği rahatsızlık da önlenmiş oluyor. Hamile giysileri ayrıca, bambunun doğal yapısı gereği anti bakteriyel olma özelliğine de sahip.
 
Geri
Üst