Anne karnında tekme atan bebek hareketleri ne zaman hissedilir ilk?

  • Konbuyu başlatan Gorkemsaadet
  • Başlangıç tarihi
G

Gorkemsaadet

Forum Okuru
Anne karnında tekme atan bebek hareketleri ne zaman hissedilir ilk?

Anne karnında tekme atan bebek melek kadınlar kulübü anne karnında tekme atan bebek cinsiyeti forum'da.​

Kızlar ben 15 haftamdayım karnımda bazı hareketlenmeler hissediyorum ilk hamileliğim acaba bu bebeğin hareketi midir anne karnında tekme atan bebek ne zaman hissedilir bebeğin tekmeleri ne göre cinsiyeti ne olur böyle bir şey var mı ve 15 haftada bebeğin hareketleri hissedilir mi? Çünkü ben 15. Haftamdayım ve sanki karnımda kımıldamalar hissediyorum hissedilir mi sizce?
 
Merhabalar
Öncelikle şundan bahsetmem gerekirse anne karnındaki bebeğin hareketlerini net olarak 16-20. haftalardan itibaren hissetmeye başlarlar anne adayları. Eğer ilk hamilelikleri ise bundan önce hissetmeleri olanaksızdır. Siz şu an 15 haftada bebeğin hareketlerini hissediyorum diyorsun ikinci ya da üçüncü hamileliğiniz ise hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başlayabilirsiniz ama ilk ki anne olacaksınız bu hareketler bağırsak hareketleri olabilir. Normalde bebekler 7. haftadan itibaren hareket etmeye başlarlar ama minicik oldukları için bu hareketler kesinlikle hissedilmez. Bebeğinizin hareketlerini dinlenirken tatlı bir şeyler yerken hissedebilirsiniz özellikle anne sesine karşı duyarlı olabilecekleri için onunla konuşarak hareket etmesini de sağlayabilirsiniz. bebeğiniz hareket etmeye başladıktan sonra hareketlerde mutlaka her gün kontrol edin çünkü hareket etmeyen bebek anormal kabul edilir. Merak ettiğiniz şu soruya da cevap vermeden geçmeyeyim anne karnındaki bebeğin hareketlerinden cinsiyeti tespit etmek bir söylentidir ve bilimsel bir kanıtı yoktur 18 haftanıza geldiğinizde operasyondan bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz.

''Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılır'' konumuz da ilginizi çekebilir o yüzden aşağı linki bırakıyorum tıklayarak konuya ulaşabilirsiniz umarım bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız sevgili arkadaşım.

 
Geri
Üst