Anneler gününe özel pasta modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Anneler gününe özel pasta modelleri
14 Mayıs Pazar günü tüm dünya da ve ülkemiz de anneler günü kutlanacak. Anneniz için farklı pasta modelleri arıyorsanız sizlere bu konumuz da en güzel anneler günü yaş pasta modellerini paylaşıyoruz. Yaş pasta tarifini evde kendiniz yapmak isterseniz anneler günü pastası konumuza göz atabilirsiniz.

Anneler günü olan 14 Mayıs belki de annenizin doğum gününe denk geliyor olabilir. İki özel günü daha da özel bir hale getirmek için ona özel bir pasta modeli günün anlam ve önemini yansıtan bir tasarım olmalıdır.

Günümüz de yaş pasta modellerinin yanısıra şeker hamurundan uygulanan çok güzel özel tasarım pastalar oldukça ilgi görüyor. Hatta kişinin ilgi alanları ve sevdiği şeylerin yanısıra fiziki özellikleri bile şeker hamurundan uygulanıp pastanın üzerine yansıtılıyor.

Evde şeker hamuru nasıl hazırlanır konumuz da gereken bilgiler yer almakta ve size kolay bir şekil de evde yapabileceğiniz pasta için gereken pratik öneriler yer almaktadır.

Asıl konumuza geçmeden önce annem için en güzel anneler günü sözleri konumuza da göz atabilirsiniz.

9ebd0fcc33422f83222ec3987454ad16.JPG
25782409.JPG
anneler-gunu_858.JPG
annelergunu-010.JPG
anneler-günü.JPG
Butik_pasta-1.JPG
DSCN0147.JPG
DSCN3151.JPG
Pelit-Anneler-Gunu-Pasta.JPG
pembe anneler günü.JPG
 
Anneler günü için hazırlanmış çok güzel pastalar. Bugün annem geliyor başka şehirde ikamet ediyor. Ve bu anneler gününü annemle birlikte geçireceğim için çok mutluyum. Bu pastalardan ilham aldım. Anneme güzel bir pasta , çiçek ve küpe almayı düşünüyorum.Paylaşım için teşekkürler adminim.
 
Geri
Üst