anneciğinin mekanı cennet olsun cnm
cnm bnm yaaa ağlattın valla içten içten.Bu acıya denecek hiiiiiiç bişe yok.Bende babacığımı kaybettim 6 yıl önce ama sanki daha dün gibi gidişi.Her baba kız gördüğümde içim bi tuhaf olur.Evli olmama rağmen bu tablo içimi farklı bi acıtır.Rabbim sabır versn tatlm valla ne diyim boğazım düğümlendi.Benm de acım tazelendi senn acınla birlikte.Rabbim senin anneciğinin,bnm de babacğımn mekanını cennet eylesin.Kabrini daraltmasın inşallah..Dualarımz onlarla olsun inşallah.Amel defterini sağ ellerinden alsınlar...
🙁(( offf birtanem benim yaa kıyamam sana ben allahım sana güç ve sabır versin bak sen böle oldukca annen acı ceker güçlü ol dimdikk dur hayata karşı tamam seni tam olarak anlayamam ama bende cok anneci bir kızım bazen annem olmasa diyorumne yaparım nasıl dururum ayaktaa 🙁(
ne diceğimi bilemiyorum inan şuanbogazıma bir düğüm baglandıı 🙁((
Cnm bnm dua ederim inşallah yanında da olurum merak etme🙂Ateş gerçekten düştüğü yeri yakar.Yani hiç bi tesellisi yoktur,zaman geçtikçe acı artar ama tek tesellimiz dualarımız inşallah.Rabbim darda koymasın inşallah.Çok üzülme emi,anneciğini üzme tatlım .Canım çok tşk ederim ii dilerklerin için Allah seninde babanın kabrini nur mekanını cennet etsin Rabbim sabırlar versin...
Çok çok tşk ederim tekrar yanımda old. için.
Çok saol cnmCnm bnm dua ederim inşallah yanında da olurum merak etme🙂Ateş gerçekten düştüğü yeri yakar.Yani hiç bi tesellisi yoktur,zaman geçtikçe acı artar ama tek tesellimiz dualarımız inşallah.Rabbim darda koymasın inşallah.Çok üzülme emi,anneciğini üzme tatlım .