Any klaen kullananlar saç dokulmesi sorunu için kullanabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan Sevdimsenibirkere
  • Başlangıç tarihi
S

Sevdimsenibirkere

Forum Okuru
Any klaen kullananlar saç dokulmesi sorunu için kullanabilir miyim?

Any klaen kullananlar melek kadınlar kulübü any klaen ne işe yarar forum'da.​

Arkadaşlar saçlarım için denemediğim şey kalmadi artık yaa. Saç dökülmem çok fazla. O kadar şey denedim geçmedi maalesef şimdi any klaen diye bir ürün gördüm nette araştırmak istedim. Saç dökülmeme iyi gelir mi sizce any klaen ürünü. Sanırım yağ formunda bır ürün değil mi hanimlar kullananlar varsa yazabilir mi nasıl kullanılmalı?
 
Merhabalar
Saç dökülmesi her yaşta başımıza gelebilecek yaygın sorunlardan biri. Çeşitli nedenlere bağlı olabilmekte. Birçok yöntem denenmiş ve başarılı olmakla birlikte kimilerinde de başarı oranı düşük olmaktadır. Any klaen kullananlar yorumlarına biraz göz attım ve bununla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim şeyler var ürünle ilgili. Belki biliyorsunuz ki saçlar için badem yağı ve sarımsak en iyi gelen ikili. Bu ürünün içeriğinde de badem yağı ve sarımsak özü bulunuyor. Any klaen ile saçlar daha bakımlı saç oluşumunu destekleyen ve yeni saçların olusmasi yanında bunların daha sağlıklı oluşumunu destekler. Ürünün fiyatı nette 99 lira gördüm ben. Sağlık bakanlığı onaylı ürün saç dökülmesini engelleyen başarılı ürünlerden biri. Kellige çözüm değildir belki ama dökülme oranına etki edeceğini düşünüyorum.

Saç çıkartan ne varsa deneyen var mı acaba merak ediyorum. Bu konuda biz kadınların yapmayacağı şey yok sanıyorum. Şimdi sizi ilgili konuya yönlendirmek istiyorum. "Saç çıkartan ilaçlardan kullananlar var mı" dilerseniz linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst