*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aradığımsın............
Nadir, nazik ve narin olan çiçekler...
Hassasiyeti yapraklarından su gibi süzülen çiçekler..
Kokusu ayrı alemleri anımsatır. Zamanın deminde azmiyetle acar çiçekler.! Kalbimde, çiçeklerden kalma bir seffaflık var yine.. Hep biçare düşüncelerle arıyorum seni.. Kalemim seni yazıyor; buldugu her derkenar kagıtlara.
Hüsran, hüzün, tasa, keder; acıdan yana ne varsa. Anlatılmaz ve yazılmaz duyguların verdiği yalnızlık, sensizlik duygusu. Hayatın aldatıcı gülüşünde saklısın. Sürüden ayrılmış ve caresiz kalmışlar gibi bezdim yollarda. Gidipte göremediğim mekanelerin dostane canlısı..
Yine neler yazıyorum ben. Neler anlatıyorum ben.. Kime yazıyorum ben..!
Bilme; saklı kalsın bu yaralı yüreğimde..
Gözlerime sor bendeki sevdanı.. Yakınları ırak eyleyen hasretin yorganıyla tutuştum yangınlarda. Bir seni bulamadım..
Nasıl gittin, gidişindi seni aratan.. Yok oluşundu seni var kılan..
Bak hala sensizim...
Hassasiyeti yapraklarından su gibi süzülen çiçekler..
Kokusu ayrı alemleri anımsatır. Zamanın deminde azmiyetle acar çiçekler.! Kalbimde, çiçeklerden kalma bir seffaflık var yine.. Hep biçare düşüncelerle arıyorum seni.. Kalemim seni yazıyor; buldugu her derkenar kagıtlara.
Hüsran, hüzün, tasa, keder; acıdan yana ne varsa. Anlatılmaz ve yazılmaz duyguların verdiği yalnızlık, sensizlik duygusu. Hayatın aldatıcı gülüşünde saklısın. Sürüden ayrılmış ve caresiz kalmışlar gibi bezdim yollarda. Gidipte göremediğim mekanelerin dostane canlısı..
Yine neler yazıyorum ben. Neler anlatıyorum ben.. Kime yazıyorum ben..!
Bilme; saklı kalsın bu yaralı yüreğimde..
Gözlerime sor bendeki sevdanı.. Yakınları ırak eyleyen hasretin yorganıyla tutuştum yangınlarda. Bir seni bulamadım..
Nasıl gittin, gidişindi seni aratan.. Yok oluşundu seni var kılan..
Bak hala sensizim...