Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi

N

Nesli<<<<<<<

Forum Okuru
Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi
Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi zararlı mı

Selam

Benim mutlaka iki güne bir ciddi baş ağrılarım oluyor hamilelik döneminde bu baş ağrıların nedense çok fazla olmadı ama doğumdan sonra yeniden başladı diyebilirim migren ağrıları gibi ağrılar diyebilirim daha önce Arveles kullanıyordum . Şimdi de Arveles kullansam olur mu hamilelik döneminde hiç kullanmadım ama bebeğimi emziriyorum sütten bebeğime ilaç geçer mi Arveles hap emziren anneler kullanabilir mi

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Hemen baştan yazayım Arveles emziren annelerde de hamile annelerde de kesinlikle kullanılamaz. Emziren annelerin sütünden bebeğe ilaç geçer ve bebeğe zarar verecektir bunun için kullanılamaz.

Arveles ağrı kesici ilacın prospektüsünde zaten açıkça bu belirtilmiştir hamile annelerin son 3 aylık dönemine girdiğinizde kesinlikle kullanmayınız diye ilaç prospektüsünde de yazar. Ayrıca ilk 6 ayında çok çok gerekmedikçe kullanmamanızı da belirtmektedir.

Emziren annelerde de Arveles ilacı kullanılmamalıdır diye açıkça kesin bir uyarı mevcuttur. Arveles'i kesinlikle emziriyorsanız kullanmayın.

Emziren anneler sadece Arveles ağrı kesiciyi değil birçok İlacı da kullanmamalılar . Hatta mümkünse emzirdikleri dönem içerisinde hiçbir ilacı kullanmamalarını uzman doktorlar önemle belirtmektedirler.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst