Aşılama ile ilk seferde hamile kalanlar

S

Sofistike>>>>>

Forum Okuru
Aşılama ile ilk seferde hamile kalanlar
Aşılama ile ilk seferde hamile kalanlar burada mı acaba melekler ?

Merhaba

Üç buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olamadık daha önce doktora gittim . Doktor bazı ilaçla verdi fakat yine de olmadı. En son Zeynep Kamil'e geldik. Bir sürü testler yaptılar rahim filmi çektiler. Önümüzdeki hafta muhtemelen aşılamaya geçecekler. Şimdi karnımdan iğne oluyorum . Her gün yumurtaları olgunlaştırmak için iki üç güne bir de kontrole gidiyorum. ilk seferde aşılama ile hamilelik olur mu İlk seferde aşılama ile hamile kalanlar var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum Teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Günümüzde maalesef evli çiftlerin büyük bir bölümü normal yollarla hamile kalamıyor ve daha çok rahimde miyom yada buna benzer rahatsızlıklar sonucu tedavi görüyorlar tedavi sonucunda büyük bir bölümü hamile kalıyorlar.

Bazı çiftlerde de hiçbir şey olmadığı halde gayet sağlıklı olduğu halde hamile kalamıyorlar. Bunun sebebi ise stres aşırı endişe ve psikolojik sebepler kadın doğurganlığını bir şekilde bloke ediyor.

Aşılamada İlk seferde hamile kalanların tecrübelerini merak ediyorsun anladığım kadarıyla. Teyzemin kızı aşılama ile ilk seferde hamile kaldı. Rahminde miyom vardı önce ameliyat oldu ameliyattan yaklaşık bir buçuk ay sonra aynı senin anlattığın gibi yumurta olgunlaştırma iğneleri oldu kendisi evde daha sonra yumurta çatlatma iğnesi ve ilk aşılamasında hamile kaldı. Aşılama süreci yaklaşık 15 dakika bile sürmüyor öyle can yakan bir operasyon değil . Eşinizin spermlerini enjektör benzeri bir aletle rahminize yerleştiriyorlar. İnşallah sizde İlk seferde hamile kalırsınız sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıklı bir doğumla kucağınıza alırsınız.

Aşağıdaki konuyla alakalı linkleri inceleyebilirsin


 
Geri
Üst