Aşılama İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aşılama İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir?
bu konu aşılama işleminin nasıl yapıldığı hakkında bilgilere yer vermektedir.


Çiftler evlendikten bir süre sonra bebek sahibi olmak ister. Bazen bu istek hemen gerçekleşsede bazen ne yazıkki normal yolla bebek sahibi olamıyacağını anlayan çiftler bebek için bir takım yöntemler ararlar. Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin başvurduğu yöntemlerden biride aşılama yöntemidir. Aşılama yönteminin nasıl gerçekleştiği hakkında bigi sahibi olmak isteyen üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz için genel bilgileri paylaşıyoruz.


Aşılama nasıl yapılır,aşılama hakkında bilgi

gebelik_belirtileri-3a0.jpg



Aşılama için erkekten alınan semen, laboratuarda yıkama işlemlerine tabi tutularak sperm dışındaki tüm salgılardan arındırılır. Böylece şiddetli rahim kasılmalarına sebep olabilen maddeler ve rahimde enfeksiyona sebep olabilecek bakterilerden de temizlenmiş olur. Ayrıca hareketli olanları daha küçük bir hacimde toplanarak hareket oranları da arttırılmış olur. Sperm yıkama uygulaması spermin yumurtayı dölleme kabiliyetini arttırır.


Aşılama basit bir uygulamadır ve sadece bir kaç dakika sürer. Özel olarak hazırlanmış (yıkanmış) olan sperm ince bir boru aracılığıyla direkt olarak rahmin içine enjekte eder. Böylece spermlerin döllenmenin oluştuğu tüplere daha kolay ulaşması sağlanır.
 
Geri
Üst