Aşılama Sonrası Gebelik Belirtilerini merak edenler gelsinler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aşılama Sonrası Gebelik Belirtilerini merak edenler gelsinler
aşılama sonrası gebelik belirtileri aşılamadan sonra hamilelik belirtileri aşılama sonrası hamilelik aşılamadan sonra gebelik
Normal yolla bebek sahibi olamayan çiftlere uygulanan gebe kalma yönteminden biri olan aşılama yöntemi ve aşılama yöntemi sonrası gebelik belirtilerini sizlerin bilgisine sunuyorum.
gebelik3-1439.jpg

Uzun yıllardır evli olan fakat bir türlü bebek sahibi olamayan çiftlerde uygulanan aşılama yöntemi, temelde erkekten alınan spermlerin kadının rahmine yerleştirilmesine dayanıyor.

Bebek sahibi olamayan çiftlerde önce erkeğin sperm analizi yapılıyor ve sonrasında kadının rahmini ilgilendiren hormonların tetkiki ve sonrasında rahim filmi incelemesiyle devam ediyor. Özellikle bir yıl boyunca korunmasız şekilde birlikte olan fakat belirlenemeyen sebeplerle çocuk sahibi olamamış çiftler için ilk önce tercih edilen aşılama yöntemi, son yıllarda ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı.



Bu yazımızda da siz değerli okurlarımızla aşılama sonrası gebelik belirtileri hakkında bilgiler paylaşacağız. Fakat bu belirtilerin tamamı, aşılama yönteminin tuttuğu anlamına gelmemektedir, sadece aşılama sonrası gebelik belirtileridir diyebiliriz. Kesin sonucu ortalama 15 gün sonra doktorunuza gittiğinizde yapılan tetkikler doğrultusunda öğrenebilirsiniz.

Aşılama sonrasında göğüslerinizde büyüme ve ağrı durumları olabilir. Bununla birlikte göğüs uçlarınızda belirginleşmeler meydana gelebilir. Bu durumlarda tahrişi önlemek için göğüs ucu koruması kullanabilirsiniz.

Alt karında şişkinlik de gözlenebilir fakat bu doğrudan gebe kaldığınız anlamına gelmeyebilir. Bu şişkinlik yinede hamilelik izlenimi yaratacaktır.

Vajinal sıvı olarak açık sarı ile beyaz arasında bir renk tonunda sıvı akması da aşılamanın tutması konusunda fikir verecektir.

Bununla birlikte aşılama yönteminin tutmasını istiyorsanız kesinlikle enfeksiyon kapmaktan uzak durmanız ve bolca dinlenmeniz gerekmektedir.
 
Geri
Üst