Aşılama yönteminden sonraki kanama hakkında bilgiler

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Aşılama yönteminden sonraki kanama hakkında bilgiler
Selamlar Meleklerim,

Doğal yollardan hamile kalamayanların seçtiği yol olan aşılama yöntemi uygulanan bayan hastalarda. Aşılamadan sonraki bir kaç saat içinde kanama olduğu gözlemlenmiştir. Bu durumda lütfen sakin olun ve kendinisi ve tüplerini asla kasmayın. Bu hemen hemen herkeste olan bir durumdur. Lütfen sakin olun.


Bu başlık altından, aşılama yaptırıp kanaması olan meleklerimizin yazmalarını ve durumlarını paylaşmalarını rica ediyoruz.

Hayırlı bebişler olsun inşallah haadi bakalım :D:D


aşılamadan sonra kanama.jpg
 
Son düzenleme:
Araştırmalarımız sonucunda gebeliğin olabilmesi ve aşılamanın rahme yerleşmesi olayından dolayı kanamaların 3 gün bildiğimiz kan kırmızı renginde olduğu, ve bazen aşılamanın tutmadığıda bilinmelidir arkadaşlarım bilginiz olsun.
 
11 Ekim de asilama oldum. 25 Ekim de kan tahlili yaptircam. 23 Ekim de kanamam basladi, adet gibi degil ama sadece peceteye geliyor. Yarin test yapicam. Sonuc ne burda paylasicam.
 
Bugun asilama oldum saat 12 de ve hala kanamam var şiddetli bir kanama degil ama lekelenme ve kan karisik pecete dolduruyor
 
Aşılama sonrası küçük çaplı lekelenmelerin olması normaldir. Yoğun kanamaya dönüşürse ve lekelenme uzun sürerse mutlaka hekiminizi bilgilendirin..
 
1 nisanda asılama yaptirdim 6. Ve 8. Gunumde lekelenme seklinde kanamam oldu cok az kan pihtili sekilde. Acaba bi sorun mu var yoksa normal.bir durummu?
 
Geri
Üst