Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi
Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnmYa cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi
Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi
Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnmYa cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi
1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatifCnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnm
üzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatif
1,5 senelik canım daha 21 yaşındayım doktor tutar demişti 4 yumurtam olmuştu ama olmadı sen hamilesin galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinüzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm
Esim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelimSaol cnm bnm darisi.sana ve btn isteyenlere olsn cnm bnde cok.cabaladim 2 yil hic.aksatmadn tedavi oldum rabbim saglikcakla versn
kismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyorEsim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelim
Aynen canım Rabbim ol deyince olur insallahkismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyor