Aşılamadan sonra gebelık kac gunde ogrenılır

cnm bugun 12. gun adet gunum dundu dun ıdrar testı yaptım ama çıkmadı 🙁 kan testı yapmaya da
korkuyorum sorma yaa p.tesıye kadar olmazsam test yapacgım bakalım

Eda sonucu mutlaka söyle canım çok merak ediyorum idrarda belli olması için erken değil mi canım 12. Gün pozitiftir inşallah 🙂

Özge 🙁 çok üzüldüm canım ya neden tüp bebek denemiyor doktorun aşılama da çok ısrarcı

Kizlar ya kac aydir 3te 1 bari yapamadik..ikinizde tup bebege geciyorsunuz galiba..elifcim ben kadin dogum hastanesine gidiyorum..1.5 senedir tedavi goruyorum..2 kere organ sekli bozuklugundan ameliyat oldum.doktorum ameliyat kesiklerimden dolayi olmadigini dusunuyor..galiba biraz uzatiyor ama martta tup bebege geceriz dedi

Kizlar ya kac aydir 3te 1 bari yapamadik..ikinizde tup bebege geciyorsunuz galiba..elifcim ben kadin dogum hastanesine gidiyorum..1.5 senedir tedavi goruyorum..2 kere organ sekli bozuklugundan ameliyat oldum.doktorum ameliyat kesiklerimden dolayi olmadigini dusunuyor..galiba biraz uzatiyor ama martta tup bebege geceriz dedi
OLACAK CNM OLACAK UCTE UCDE OLACAK INSSS O GUNLERIDE GORECEGIZ rabbım ısteyen herkese versın ben bugun ılk tup bebek gorusmemı yaptım bakalım tedaviye baslayacgız ınss

Valla doğru söylüyorsun canım inşallah hepimiz aynı anda güzel haberi alicaz 🙂 bende martta başlıyorum tedaviye bu arada çok geçmiş olsun canım benim hersey yolunda gider umarım

Geri