F
ftm zare
Forum Okuru
Slm kizlar negatif i bir daha gorduk bebek eriyo dedi dr kayseri ye gidecez tup bebek olacak nurid sen ne yaptın
Yaptim canım yeni geldim hastaneden.yine olmadı malesef 1.2 çıktı değer.Nurisnuris Yaptin mi tahlil??????
Slm kizlar negatif i bir daha gorduk bebek eriyo dedi dr kayseri ye gidecez tup bebek olacak nurid sen ne yaptın[/QU. Aynen canım benimde negatif. 1,20 çıktı. Bu ada husran yani.
Canım bizde bir iki ay sonra tüp bebek düşünüyoruz.hiç olmazsa onda olma ihtimali daha yüksek dahada uğraşmam asilamayla falan.Slm kizlar negatif i bir daha gorduk bebek eriyo dedi dr kayseri ye gidecez tup bebek olacak nurid sen ne yaptın
Canım bizde bir iki ay sonra tüp bebek düşünüyoruz.hiç olmazsa onda olma ihtimali daha yüksek dahada uğraşmam asilamayla falan.Slm kizlar negatif i bir daha gorduk bebek eriyo dedi dr kayseri ye gidecez tup bebek olacak nurid sen ne yaptın
Canim sen ne yaptın yarın ki gidecektin doktora?Nurisnuris Yaptin mi tahlil??????
Canım idrarda daha çıkmayabilir yarını bekle üzme kendini en sağlamı kan testi.Kizlar aşılama si tutanlar var mı ben yarin 14 gün doktora gidcem ama az önce idrar testi yaptım malesef negatif
Canım reglin çok gelmiyorsa kan tahlilini bekle.bazen böyle hafif lekeleme olup tutuyormuş.Merhaba benimde ucunvu asilamam bugun 13 gunum daha test yapamadan kanamam oldu sanirim regli oldum erken oldu cok uzgunum karnim agriyor ben agliyorum ben agliyorum karnim agriyo
Gittim canım negatif malesef 1,20 çıktı değer.inşallah senden hayırlı haberler alırız.Nurisnuris ben yarin gidecem sen bugun gidecektin gittin mi