Y
yasemin asan
Forum Okuru
yok herhangi bir ilaç vermedi çarşamba günü fitil verecekmiş
Evet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadımBurda asilama yapilanlara mutlaka progestan hap veriyorlar ve alttan Alin diyorlar, gebelik için alttan almak daha faydaliymis.
Insaallah tutar canim.Şimdi dru Aradım bana ilaç vermediniz diye herk yoktu dedi işlem başarılı geçti herşey iyiydi inşallah tutar dedi
Ben peygamber efendimizİ anlatan bir Kitap'a başladım onu okuyunca tamamen kendimi unutuyorum tavsiye ederim.çok Haklısın canımInsaallah tutar canim.
Kizlar hepinize soyluyorum, baska seylerle mesgul olun, çok fazla asilama yi dusunmeyin. Aklini baska seylerle oyalayin
Yaptırdım sonucum 157 canım ama doktorum yoktu yarın göstereceğimMelegim cnm kan tahlili yaptin mi degerin kac
Hamileyken de kasiklarin da ağrılar oluyormuş bekle bakalım canm adet günün ne zamndiCanim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum.
Canim banada bu kez vermedi ilk aşılamam da vermişti ama fitil değil hap ve ıgne vermiştiEvet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadım