M
Melkk86
Forum Okuru
Ben 13. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıktı bi sonra ki gün kan testi yaptırmıştım ondada negatif çıkmıştı inşallah tutar bebekleriniz sonuçlarınızı yazın 2. Me umut olun
merhaba ben 2 gebelik gecirdim ama 3 aylikken dusuk yaptim kac doktora gittiysem sorun yok deyip surekli ilac yumurtlama ilaclari en skn gittigim dr hsg istedi ve rahimde yapisiklik oldugunu soyledi ameliyatimi oldum 7 ay gecti ve hala hamile kalamadim enson asilama oldum temmuzun 30 da asilamadan sonra duphaston diye bi ialc verdi 10 gun kullan sonra tahlil yaptiricaz dedi ama kasiklarima agri giriyo adet ağrısı gibi anlamadim yani ne ise yariyo bu ilac
merhaba birşey sormak istiyorum görenlerde cevap verirse sevinirim..daha önceden hiç gebelik geçirdiniz mi..aşılama öncesi hsg filmi çekildi mi ben önceden bi gebelik geçirdiğim için doktor ısrarla hsgye gerek yok diyor kafam allak bullak iş ticaret mi yoksa gerçekten vicdanen rahatça mı yapıyorlardır mesleklerini...kısacası aşılama öncesi hsg olan arkadaşlar var mı ya da çekilmeyen çekilmediyse sebep ne dediler